פורסם 2005 באפריל 1720 שנים עוד בערך חודשיים אנחנו כנראה נראה כפולי ליבותאבל במחירים נורמליים? עדיין לא ידועתוך 8 חודשים יהיה אפשר להשיג במחירים נורלמים בארץ הקודש?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים סביר יותר להניח שחודש חודשיים אחרי שהם יגיעו המחירים יירדו ויתאזנו כמו שצריךאבל אי אפשר לדעת אף פעם
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מעבד כפול ליבה כיום כן מציג ביצועים זהים ומאוד קרובים למערכת עם שני מעבדים. התקשורת בין המעבד לשאר חלקי המחשב לא עד כדי כך יעילה שזה יעשה הבדל גדול, בין מעבדים מבוססים P4 בין כפולי ליבה למערכת דואלית לא אמור להיות הבדל ממשי, במעבדים מבוססי AMD64 למערכת דואלית יכול להיות יתרון בגלל גישה יעילה יותר לזכרון - בקר זכרון לכל מעבד. הקאש כן מופרד בכפולי הליבה, החלק האינטגרלי היחידי שנחלק זה בקר הזכרונות המובנה כמדומני.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לפי הערכה שלי כבר בסוף החופש הגדול הזה יהיה אפשר לקנות אותם במחירים נורמלייםאבל שוב זאת רק הערכה
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים לפי הערכה שלי כבר בסוף החופש הגדול הזה יהיה אפשר לקנות אותם במחירים נורמלייםאבל שוב זאת רק הערכההערכה של מתמסחת על משהו?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים זאת הערכה שמבוססת על המידע העדכני שביוני נראה אותם בארץלקחתי חודשיים לתת למחירים להתאזןלמרות שזה הרבה זמן זאת ההערכה הכי רחוקה אני חושב
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחירים נורמאליים יחסית למה? כל עוד המחירים של החד ליבתיים לא יפול בצורה דרסטית, המחירים של כפולי הליבה יהיו גבוהים בכ50% אולי אפילו יותר. אני לא חושב שהמעבדים הללו תוכננו ישר להיות main stream אין בזה צורך, והחברות רוצות להרוויח על כל הנגלות של המעבדים הרגילים שהן נתקעו איתם.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מתי שייכנסו הכפולי ליבה החנויות יורידו את המחירים של החד ליבתיים למינימום שאפשר למכור ולהרוויחהם ייפטרו מהמלאים במהירות דיי עצומהורק אז המחירים של הכפולי ליבה יירדו משמעותיתכמו שקורה תמיד עם כניסה של טכנולוגיות חדשותחוצמזה שחנות חכמה לא קונה סטוקים בזמן כזהאלא מזמינה בכמות מצומצמת
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחירים נורמאליים יחסית למה? כל עוד המחירים של החד ליבתיים לא יפול בצורה דרסטית, המחירים של כפולי הליבה יהיו גבוהים בכ50% אולי אפילו יותר. אני לא חושב שהמעבדים הללו תוכננו ישר להיות main stream אין בזה צורך, והחברות רוצות להרוויח על כל הנגלות של המעבדים הרגילים שהן נתקעו איתם.עד 1500 שח +- זה מחירים סביריםרגע כבר יצאו מעבדים עם ליבה כפולה לשרתים??יש בארץ כבר?
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אין עדיין בארץ אופטרונים / קסאונים כפולי ליבותהאופטרונים כפולי ליבות אמורים להכנס לשוק בזמן הקרוב מאוד
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים עד 1500 שח +- זה מחירים סביריםרגע כבר יצאו מעבדים עם ליבה כפולה לשרתים??יש בארץ כבר?אין סיכוי שמעבדים שמדורגים בתור 4400-4800 ימכרו במחירים הללו.החברות לא מתכוונות להפסיק לייצר מעבדים חדליבתיים בקרוב יעבור עוד זמן עד שזה יהפוך לmainstream.
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים אין סיכוי שמעבדים שמדורגים בתור 4400-4800 ימכרו במחירים הללו.החברות לא מתכוונות להפסיק לייצר מעבדים חדליבתיים בקרוב יעבור עוד זמן עד שזה יהפוך לmainstream.חח אם זה יעלה יותר יקר מ2000 שחאף אחד לא יקנהניראה לי שמה שאתה אומר זה סתם דברים.....
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים המחיר של מעבד כפול ליבה של אינטל יעלה 250$ (כמובן בחו"ל) , בארץ אני מניח הוא יעלה 300$על זה צריך להוסיף , לוח-אם וזכרונות DDR2 (שהמחירים שלהם ממש ירדו)אז למי שקונה מחשב חדש , עדיף לקנות עם מעבד ליבה כפולה
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים המחיר של מעבד כפול ליבה של אינטל יעלה 250$ (כמובן בחו"ל) , בארץ אני מניח הוא יעלה 300$על זה צריך להוסיף , לוח-אם וזכרונות DDR2 (שהמחירים שלהם ממש ירדו)אז למי שקונה מחשב חדש , עדיף לקנות עם מעבד ליבה כפולהזה MSRP בפועל זה יהיה יותר מזה, וזה למעבד כפול הליבה הכי זול שלהם.סביבות ה1800 שקל למעבד כפול ליבה זה נשמע כמו מחיר יותר הגיוני אבל עדיין לא בטוח שהבדל במחיר יצדיק את זה. השיפור בביצועים יהיה בMT ותוכנות כבדות שידעו לנצל ריבוי מעבדים, מי שמסתדר עם מעבד ללא HT יסתדר גם עם מעבד בעל ליבה אחת, כן השיפור יהיה גדול יותר ואולי אף בהרבה, אבל השיפור יבוא באותם אזורים שHT מציג בהם יתרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.