עבור לתוכן

איך אני יכול לגלות מה השם המדוייק של הפלאפון שיש לי? ***נוספה תמונה.

Featured Replies

פורסם

אמא שלי הביאה לי מחו"ל, מבן-דוד שלי, פלאפון נוקיה שהיה זרוק אצלו.

בפלאפון יש מצלמה רגילה/ווידאו, אפשר לנגן בו שירים, יש בו bluetooth, אינפרה אדום ודברים כאלה... אז אפשר כבר

לדעת שהוא לא ישן...

רק איך אני מגלה את השם המדוייק שלו? כתוב עליו רק NOKIA!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

מצטער, אבל מה פשר הפרצוף הזה?

כמו שאמרתי, לא רשום בשום מקום בפלאפון את השם המדוייק שלו, אז ביקשתי פה עזרה... מה הבעיה שלך?

תודה....

הפלאפון הזה טוב דרך אגב? לפי ביקורות ודברים כאלה...

פורסם

יש את ה-6600 לחבר שלי והוא מאוד מרוצה - איכות שמיעה טובה מאוד, מצלמה נורמלית ואפשרות לנגן קבצי וידאו.

פורסם

עד כמה שזכור לי המכשיר מצוייד במערכת סמביאן גירסא 60

מה שאומר שהוא דיי מתוחכם, אבל עם זה גם איטי

פורסם
  • מחבר

שמתי לב לאיטיות של המכשיר... אבל כבר התרגלתי לעניין כי הפלאפון סמסונג הישן שלי היה איטי הרבה יותר... והיה לי אותו במשך שנתיים.

שמתי לב שבמכשיר יש כרטיס זיכרון 32MB. אפשר להגדיל את זה ל-256MB?

והפלאפון יכול לנגן מוזיקה, רק אין לי מושג איך להעביר לתוכו שירים. דרך מה עדיף: BLUETOOTH או אינפרה אדום?

מאוד מצטער על השאלות המטומטמות, אבל כל הנושא הזה חדש לי ואני ממש לא מבין בו כלום :-\

פורסם

אגב, הטלפון הזה כיכב בסרט סלולר:

snapcell.png

פורסם

מכשיר ענק עם אפשריות רבות אבל לא מתאים לכל כיס וזה ממש חבל

פורסם

עדיף קורא כרטיסים, אבל בגלל אי נוחות ההמלצה זה מתאם בלוטוט.

ובקשר לכרטיס זיכרון, אין שום בעיה להחליף לכל כרטיס MMC אחר.

פורסם

מצטער, אבל מה פשר הפרצוף הזה?

כמו שאמרתי, לא רשום בשום מקום בפלאפון את השם המדוייק שלו, אז ביקשתי פה עזרה... מה הבעיה שלך?

כי לא חיפשת מספיק טוב

פורסם
  • מחבר

עדיף קורא כרטיסים, אבל בגלל אי נוחות ההמלצה זה מתאם בלוטוט.

ובקשר לכרטיס זיכרון, אין שום בעיה להחליף לכל כרטיס MMC אחר.

בסדר, מצאתי ב-MMC 256MB A-Data שעולה 100 ש"ח, אני חושב שאקנה אותו.

לגביי קורא כרטיסי זיכרון, דרכו אני אוכל להעביר מוזיקה ותמונות מהמחשב לפלאפון?

מה זאת אומרת אי נוחות? אם מבחינת גודל שלו, אז אין לי בעיה עם זה... כמה הוא עולה?

דרך אגב, אני רוצה לקנות למכשיר אוזניות. כל אחת תהיה מתאימה ואיכותית (אני אקנה מחנות שמוכרת פלאפונים)? או שגם בנושא

הזה אני צריך לבקש המלצות לאוזניות איכותיות ומאימות!?

כי לא חיפשת מספיק טוב

אני לא חושב שאני עד כדי כך עיוור. על גביי המכשיר לא רשום בשום מקום השם המדוייק שלו!

עריכה:

שכחתי לשאול.... במכשיר עצמו אין שפה עברית, רק אנגלית. ועל גביי הכפתורים שלו לא רשומות אותיות בעברית, רק באנגלית.

כי כמו שאמרתי הפלאפון הוא מחו"ל.

אז יש אפשרות לשים במכשיר שפה עברית ולשנות את האותיות שלו גם לאנגלית וגם לעברית?

פורסם

ועוד איך שרשום. מתחת לסוללה.

פורסם

הקורא כרטיסים לא נוח כי תצטרך כל פעם לפרק את הזיכרון מהמכשיר ולחבר לקורא.. בגלל זה עדיף בלוטוט.

בקשר לאוזניה נדמה לי שבמכשיר שלך יש יציאת 2.5" ולא 3.5" של אוזניות רגילות, במידה וזה המצב תצטרך לקנות מתאם לאוזניות רגילות או אוזניות מיוחדות לפלאפון ופה אין לך הרבה אופציות חוץ ממה שמוטורולה, נוקיה וכל אלה מציעות.

בקשר לעברית על המקשים, לא אמורה להיות בעיה לקנות מקלדת מהיבואן או חנויות שמתעסקות בזה.

כנ"ל צריבת עברית למכשיר, אולי יורקום עושים את זה, מקסימום תמיד יש בעיר (בעיקר בתל אביב) חנויות שמתעסקות בצריבות.

כתובת מסויימת לצערי אין לי.

פורסם

עריכה:

שכחתי לשאול.... במכשיר עצמו אין שפה עברית, רק אנגלית. ועל גביי הכפתורים שלו לא רשומות אותיות בעברית, רק באנגלית.

כי כמו שאמרתי הפלאפון הוא מחו"ל.

אז יש אפשרות לשים במכשיר שפה עברית ולשנות את האותיות שלו גם לאנגלית וגם לעברית?

כזכור לי, יש חברה בת"א שצורבת על מקלדות באנגלית גם אותיות בעברית...תנסה לחפש אותם ולשאול אם הם עושים את זה גם לפלאפונים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים