פורסם 2005 באפריל 1620 שנים חחחכלבים מפחדים לצאת מהבית שלא יאכלו אותם, רק בישראל זה הפוךמה אם רוצים ככה הם חיים שם... אצלנו זה הפוך כי אצלנו כולם פוחדים מכלבים זאת הסיבה שהכלב תופס "פוזה" .
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים כלבים, יש כעלה מפחידים ויש כעלה שהם נבחים.אני שונא בעליי חיים. למה אתה שונא בעלי חיים?...צריך להביא כמה סינים לארץ תאמין לי שיש מספיק ... אני מיתכוון לתילנדים כמובן.. היה לי פעם שכנים סינים... הם היו זורקים שאריות של חתולים מהחלון..
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים סתם הם מסריחים חלקם , אני אישית לא מרגיש ממש צורך בהם, אבל אני לא איזה אנטי בעלי חיים ממש לא.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אני גם לא בעד הסינים בארץ....במיוחד שהם כל כך מגעילים!!!....אבל מעצבן אותי לפחד בכלבי ענק!!!!
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אני גם לא בעד הסינים בארץ....במיוחד שהם כל כך מגעילים!!!....אבל מעצבן אותי לפחד בכלבי ענק!!!!שונא את הסינים והתאילנדים האלה!
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים פעם שיחקתי עם התילנדים את הכדור עף הזה עם הרגלים משחק חייה לקחתי להם אחר כך את הכדור הזה יש להם הרבה כאלה...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אולי זה בגלל שישנתי 4 שעות בלילה... אבל קרעת אותי מצחוק :lol: היה לי פעם שכנים סינים... הם היו זורקים שאריות של חתולים מהחלון..
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים שמע זאת האמת.. אתה חוזר מהבית ספר.. פיתאום אתה רואה עצמות כאילו קטנות על הדשא אתה מיסתכל על הצד השני אתה רואה גולגולת של חתול....השנה הייתי בגרמניה ... היה שם חנות שקראו לה צ'אינה טאון.... נכנסו אליה עם כמה חברה והיה שם ריח כזה מסריח.. הם בטח הכינו איזה כלב רועה גרמני(כמובן שזה בצחוק אני לא יודע למה הריח היה שם כזה)
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אני יהרוג אותו... אם הוא היה נוגע בכלב שלי הוא היה איש מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת למה לעזזל לנשוך כלב?? מה הוא עשה לו? הוא באמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.