פורסם 2005 באפריל 1620 שנים כןעם לוחות PCI-E עם חיבורים מתאימים (למשל לוחות הSLI או הUltra-D, וגם בתנאים מסויימים הNeo4/-F) אפשר לשים כל זוג כרטיסים על אותו הלוחאם מישהו היה טורח לייצר צ'יפסטים מתאימים, היית יכול לשים גם יותר מזהאם אתה רוצה, Tom's שמו X850XT PE + 6800U על לוח SLI
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים כןעם לוחות PCI-E עם חיבורים מתאימים (למשל לוחות הSLI או הUltra-D, וגם בתנאים מסויימים הNeo4/-F) אפשר לשים כל זוג כרטיסים על אותו הלוחאם מישהו היה טורח לייצר צ'יפסטים מתאימים, היית יכול לשים גם יותר מזהאם אתה רוצה, Tom's שמו X850XT PE + 6800U על לוח SLIאני המום !! , כימעט חשבתי שזה בדיחהאני אלך לאתר של Tom's , לבדוקאם יש לך לינק , זה יהיה נחמד
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים שני כרטיסי מסך שונים אבל לא בתצורת SLIזה סה"כ לחבר 4 מסכים בו זמניתלא פחות ולא יותר
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים שני כרטיסי מסך שונים אבל לא בתצורת SLIזה סה"כ לחבר 4 מסכים בו זמניתלא פחות ולא יותראז לשם מה ? מה זה נותן ?אם אני מבין נכון , זה כמו שני כרטיסי קול , על לוח-אם אחד ?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים סליחה על השאלה הלא קשורה כל כך אבל אם כברחיבור של שני כרטיסים שונים בלי SLI כדי לעבוד עם 4 מסכים יכול לעבוד על כל לוח עם SLI?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים lipaתסתכל שורה אחת מתחת למה שהדגשת"זה סה"כ לחבר 4 מסכים בו זמנית"תודה , עכשיו אני פחות המום , לרגע היה לי הרגשה שהעולם ברח לי , חצי יום בלי אינטרנט ואני צריך לקחת קורס הישתלמותאם אני מבין נכון , זה כמו שני כרטיסי קול , על לוח-אם אחד ?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים כן.לא חייב רק SLIמספיק שיהיו שני סלוטים PCI Express x16 אפשר גם פחות מזהאם יש לכרטיס מסך חיבור מתח חיצוני, או אם יש לו צריכת חשמל נמוכה, אפשר לשים אותו על סלוט x4ואפשר גם לשים על סלוט שהוא חשמלית x16, אבל לוגית הוא x1 (או יותר כמובן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.