פורסם 2005 באפריל 1520 שנים המעבד P4 Williamette 1.5 PGA-423 שלי לפי CPU-zשימו לב למתחולפי סנדרהעריכה 1: תוקנה התמונה הראשונהעריכה 2: התמונה של סנדרה שמראה את המתח בפועל
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תבדוק ב BIOS מה המתח הנכון, ואז תשלח bug report למפתחי התוכנה שמראה את הנתון השגוי...
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים זה בעיה עם קריאה של הסנסור של הלוחקצת קשה לי להאמין שהמפתח יטרח להכניס תמיכה בלוח כזה עתיקהמעבד שלך הרי היה מת תוך שניה במתח כזה
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מה שהראית בסנדרה זה מתח מומלץ של אינטל - 1.75v, כמו כל Willamette. זה לא קריאה של סנסור
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים אז זו בעיה של CPU-Z בקריאת הסנסורכמו שאמרתי - קשה לי להאמין שהמפתח ישקיע זמן בתיקון התמיכה בסנסור של הלוח הספציפי הזה
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תנסה את הגירסה האחרונה של Everest (גירסת beta - גירסה 2 אמורה לצאת החודש):http://www.lavalys.hu/pre/everesthome/everesthome_build_0312.zipאם יש בעיה עם זיהוי הטמפרטורות/מתחים של הלוח שלך, פשוט תפרסם הודעה בפורום שלהם. המתכנת שלהם בד"כ מגיב תוך כמה שעות, וסביר להניח שגם יוציא גירסת beta חדשה. אין לי מושג אם גם המתכנתים של CPU-Z עובדים ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.