פורסם 2005 באפריל 1620 שנים לא , מתח בקר הזכרון = מתח הזכרון זה הסיבה שמעבדי A64 ישנים היו נשרפים כשהיו שמים מתח זכרון גבוה.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר עכשיו אני רואה באמת (לפי האתר שהביאו) שיש באמת קיזוז בביצועים...הם קיבלו משהו כמו 5700....אני קיבלתי 4600 לעומת זאת :\אז העברה ל-T1 בטוח לא תעזור? או שיש דרך להחזיר את הביצועים "האבודים"?אגב, הזכרונות שלי הם זכרונות איכותיים?
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים לא , מתח בקר הזכרון = מתח הזכרון זה הסיבה שמעבדי A64 ישנים היו נשרפים כשהיו שמים מתח זכרון גבוה.אתה טועהבקר הזיכרון נמצא במעבדאין קשר למתח של הזיכרון
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים OMRIJ אתה מתווכח על נושא שאתה לא מבין בו , תאמין לי שהבקר עובד על המתח של הזכרון.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים OMRIJ אתה מתווכח על נושא שאתה לא מבין בו , תאמין לי שהבקר עובד על המתח של הזכרון.מאיפה אתה יודע כמה אני מבין בו?אני אומר את זה מנסיוןהבקר זיכרון שלי "סוחב" עד 280 בערךכדי לעלות יותר אני צריך להוסיף מתח למעבד (אין קשר למהירות המעבד, שימוש במכפלה נמוכה)הוספת מתח לזיכרון לא מוסיפה כלום בקטע הזהכלומר כדי להגיע ל287 (למשל) עם מכפלה 7 (שזה בערך המהירות המקורית של המעבד) אני צריך להעלות מתח למעבדאם אני נשאר במתח מקורי ומעלה מתח לזיכרון, המחשב לא יציביש לציין שבאוברקלוק עם מהירות זיכרון נמוכה יותר אני יציב עד 2475 במתח מקורי
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים תקח וולטמטר ותקרא את מה שהחוטים בין הבקר זכרון לזכרון מראים או לחלופין כנס לתרד בXS שבו אנשים כבר עשו את זה :http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=26650&highlight=a64+deathגם AMD בדפים שלהם אומרים לא לעבור את ה2.9 VDDR כי זה עשוי להזיק למעבד
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים לא ניסיתי יותר מ2.9 כי אין לי אפשרות בלוחהיתה לי בעבר התכתבות עם G.SKILL בנושא אבל אני לא מוצא אותה כרגעברגע שהגעתי למקסימום של 280 דיברתי איתם והם אמרו לי להוסיף מתח למעבדמכיוון שכנראה בקר הזיכרון הגיע לקצה שלוקראתי חלק מהת'רד בXTREMESYSTEMSאנשים שם מדברים על סוקט 754, אולי זה השתנה בסוקט 939כמו כן המסקנה שם (לפחות ממה שקראתי) היא לא חד משמעיתמדובר שם על אנשים שעשו MOD ללוח שלהםובנוסף נתנו גם הרבה מתח למעבדאבל מנסיון שלי, מתח לזיכרון לא מוסיף כלום מתח למעבד, כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.