פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מה הכוונה ? אתה מתכוון לפסיכודלי מטורף של מסיבות יער psykovsky, sesto sento ? או טראקים כמו של ASTRIX SKAZI INFECTED וכאלה .. ? או שאתה מתכוון לבריטני ספירס יש לה טראקים מה זה מטורפים, פצצות תפרט ..
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים לפי הכותרת אני מבין שמדובר במוזיקה פסיכודאלית.....אז ככה לי יש הרבה...1200_MicsAstrixAlternative_ControlChakraX.S.IX-NoizeTalamascaPsysexPsychotic_MicroGatakaDynamoDeliriousBizzare_ContactAnanda_ShakeElectro_SunNexusFataliX-WaveYahelPsytekkOforiaGMSולרשימה הזאת מצתרפים עוד הרבה והרבה אומנים שפשוט אין לי כח כבר לרשום... עם אתה ממש רוצה תצור איתי קשר אני אשמח לשלוח לך שירים שלהם
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים נסה את Texas Faggott. אני ממליץ בחום!אולי גם Triptych.עריכה: בסגנון של psycho? זה טיפה קשה. נסה Xenomorph אולי. באמת שאין משהו שדומה לאינפקטד בקטע הזה.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים טוב גם לי יש כמה עשרות ואני לא מתכוון לרשום את כולם אז הנה כמה טובים אומנים:Alien ProjectGMSSkaziAtomic_Pulseוכמה אלבומים מומלצים מאוד: Astral Projection - Ten-2004Astrix_-_Artcore-2004Bizzare_Contact_-_PlasticFantastic 2004Dj Tiesto - The Parade Of The AthletesDj Tiesto - Just Be 2004Infected_Mushroom-Im_The_Supervisor-2004Perplex_-_Circles_of_Life-CD-2004-QMIPerplex_-_Dynamic_Universe-(Promo)-2004-PsyCZTikal-Ritual_CycleThe Misted Puppet - From the Legenedעריכה: חחח Component עשיתי חיפוש בDC לTexas Faggots ותראה את מי מצאתי :> [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים . 1200 Micrograms - Acid for Nothing ()2. 1200 Mics - Hashish )3. 1200 Micrograms - The Cosmologist ()4. the big one (skazi, gms, talamasca, sun project, 1200 micrograms)raja ram , sun project ,dali lama
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.