פורסם 2002 ביולי 1123 שנים הייתי בסרט הזה השבוע , בסינימטיב באוניברסיטה , והיה שם משהוא מוזר לחלוטין .הסטודנטים הביאו איתם אורז , עיתונים ומים .כל הזמן הוציאו הערות ביניים באנגלית כמו - Borring Borring , Ass Hole , Slut .... ועוד ועוד הכל מתוכנן .כשהזוג התחתנו בסרט , החל הקהל לזרוק אורז אחד על השני .כשהקריין התחיל עם מילותיו החלו לזרוק עיתונים אחד על השני .מפעם לפעם ירדו סטודנטים לבמה והחלו רוקדים .מדובר במחזמר משנות ה-70 והוא כל כך מצליח עד שמקירינים אותו עד היום .החברה מדקלמים את השירים ויודעים כל פרט קטן והם מתכוננים לכל דבר בסרט .
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים אתה לא הכרת לפני זה??בעיקרון זה סרט שמספר על טרנסילבניה (עם ערפד, פרנקשטיין וכאלה) הטרנסקסואלית
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים מחבר האמת היא שבאמת לא הכרתי את הסרט הזה וזה באמת חור בהשכלה .הסרט עוסק בפארודיה על סרטים אחרים וגם נותן הכירות ראשונה עם תופעת הטרנסקסואל .... בראשיתה באנגליה .
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים הייתי בסרט הזה השבוע , בסינימטיב באוניברסיטה , והיה שם משהוא מוזר לחלוטין . הסטודנטים הביאו איתם אורז , עיתונים ומים . כל הזמן הוציאו הערות ביניים באנגלית כמו - Borring Borring , Ass Hole , Slut .... ועוד ועוד הכל מתוכנן . כשהזוג התחתנו בסרט , החל הקהל לזרוק אורז אחד על השני . כשהקריין התחיל עם מילותיו החלו לזרוק עיתונים אחד על השני . מפעם לפעם ירדו סטודנטים לבמה והחלו רוקדים . מדובר במחזמר משנות ה-70 והוא כל כך מצליח עד שמקירינים אותו עד היום . החברה מדקלמים את השירים ויודעים כל פרט קטן והם מתכוננים לכל דבר בסרט . וגם אני אחד מאותם אנשים.. (טוב, אומנם הלכתי רק שולשה פעמים.. ) ובהוד השרון. אבל אחלה סרט, והכי חשוב אחלה שירים!
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר השאלה מי או מה עושה את הסרט הזה כל כך מצליח ? ההיסטוריה ? ההיסטריה ? החברותה ? אם לא היתה כזאת הילה מסביב לסרט אני בטוח שהוא היה נשכך מזמן !
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים חצי מהאנשים שהולכים לזה הם הומואים ולסביות ובאמצע הסרט יש זיונים באולם קולנוע משהו סוף הדרך
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים סרט מזעזע ! :AR15: כאב ראש ודי משעמם (שלוש שעות של סבל ויסורים) ,אני ועוד ידידה שלי אפילו נרדנו באמצע ! וחברים אחרים שלי שהלכו לשם פשוט הלכו באמצע , חבל על הכסף , יש דברים הרבה יותר טובים שאפשר לעשות עם 30 ש"ח ...
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים חצי מהאנשים שהולכים לזה הם הומואים ולסביות ובאמצע הסרט יש זיונים באולם קולנוע משהו סוף הדרךאכן..
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר איזה שטויות , היו גם זוגות רגילים לגמרי !והיו קבוצות של בנות שאני ממש לא חושד בהם .
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים איזה שטויות , היו גם זוגות רגילים לגמרי !והיו קבוצות של בנות שאני ממש לא חושד בהם .ברור שהוא מגזים.. אבל יש.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים bahמזכיר לי את חבר אחד שלי, ששונא את מרבית הקולנוע האנושית, אני רוצה להשכיר איתו את הסרט הזה מהקולנוע והוא עם השטויות שלו:"אבל אני לא רוצה!""למה לא??""כי אני לא אוהב הומואים""גם אני לא, מה הפאקינג קשר"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.