עבור לתוכן

שאלה בקשר למכשיר נוקיה 6230 (הרחבת זיכרון..)

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לא מזמן את המכשיר

מכשיר ממש טוב ונוח (נוקיה כרגיל..)

הוא בא עם כרטיס זיכרון של 32MB

ואפשר להחליף לכרטיס אחר לפי מה שאני הבנתי

השאלה עד כמה הוא יכול לתמוך..

אם אני קונה למשל כרטיס של 1GB

הוא ייקבל אותו? יידע להסתדר איתו והכל?

כרטיס MULTIMEDIA MMC

משהו כזה..

מישהו יודע? ???

פורסם

לא מצאתי באתר של נוקיה

6230:

Memory Functions

The following functions use shared memory that is dependent on the data quantity per item and shared memory available at a time in the Nokia 6230 phone. The shared memory pool is up to 6 MB. Possibility to get additional memory with MMC

.

אבל ל6230i מצאתי:

32 MB internal memory plus up to 512 MB removable memory

פורסם

לא מצאתי באתר של נוקיה

6230:

Memory Functions

The following functions use shared memory that is dependent on the data quantity per item and shared memory available at a time in the Nokia 6230 phone. The shared memory pool is up to 6 MB. Possibility to get additional memory with MMC

.

אבל ל6230i מצאתי:

32 MB internal memory plus up to 512 MB removable memory

שים לב , יש אפשרות להכניס לו כרטיסי SD\MMC לפי מה שכתוב כאן , בקיצור תבדוק איפה צריך להכניס את הכרטיס , ואז תלך ותקנה ותשים איפה שצריך לשים , הפלאפון תומך עד 512MB בכרטיס....

פורסם

מה?!

איפה אתה רואה פה SD בכלל? והגודל של SD ןMMC בכלל לא אותו גודל

פורסם

שיקנה אז MMC , מזה משנה!?

פורסם

6230i

זה שידרוג של ה6230 יש לו מצלמה טובה יותר. ויכול להיות שהוא בנוי שונה מה6230.

בכל אופן לחבר שלי יש 6230 ואכן הפלאפון קורא גיגה למרות שהתמיכה הראשית של נוקיה היא עד 128 מגה

תלך לחנות תבדוק אם זה עובד תיקח אם לא חפש נפח קטן יותר

פורסם

שיקנה אז MMC , מזה משנה!?

הוא יותר יקר.......

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים..

אני מחפש איזה ג'יגה בשביל להפוך את זה למעין נגן MP3 גם

זה דבר דיי נחמד עם אזניות סטראו.. ;D

פורסם

קודם כל תתחדש... :xyxthumbs:

דבר שני מניסיון הטלפון תומך רק בכרטיסי MMC ולא בSD למרות שהם נראים זהים הSD קצת יותר עבה ובגלל זה הוא לא מתאים....

דבר שני בקשר לגודל כבר ראיתי ושמעתי על אנשים ששמו במכשיר הזה כרטיס של 1GB ....אם אתה קונה דבר כזה ונתקל בבעיות אחד מהפתרונות הוא לעשות עידכון גרסא...בכל אחד ממרכזי השירות של סלקום אורנג' או יורוקום (במקרה וקנית את הטלפון מחו"ל)

בהצלחה!!

פורסם

אני באמת מצטער על ההקפצה אבל זה רק כדי לתת עוד עזרה ורקע על עניין הכרטיסי זיכרון בנוקיה

, אז ככה :

יורוקום(נציגת נוקיה בארץ) ממליצה על עד 128 זכרון ולא יותר

נוקיה עצמה מוכרת רק כרטיסים של 64 מגה ובשיא חוצפתם הם מעיזים למכור 64 מגה ב250 ש"ח

ב ksp מוכרים 512 מגה ב250 ש"ח (שתבינו עד כמה נוקיה או יותר נכון יורוקום יקרנים)

למרות המלצת יורוקום הרבה אנשים התנסו עם ה512 מגה ואין להם שום בעיות וגם ביורוקום אמרו לי שלא אמורה להיות בעיה פשוט שהם לא לוקחים אחריות על בעיות עם כרטיסים מעל 128 מגה

חשוב מאוד : מי שרוצה לקנות כרטיס זיכרון לנוקיה אז לקנות אך ורק MMC ולא SD כי הוא עבה ולא תואם לפלאפון ! בהצלחה לכם

פורסם

לשאלה שלך:

לי אישית יש כרטיס של 1 גיגה ב 6230 שלי.

המכשיר קורא MP3 וקבצי סרט בפורמט של 3GP

לפעמים יש בעיה שאם צלצול נמצא על הכרטיס זכרון אז הטלפון לא מספיק לקרא אותו מהכרטיס ומשמיע צלצול הרגיל של נוקיה אבל אין בעיה להעביר את הצלצול ומכשיר עצמו ואז הוא עובד מעולה.

בקשר לכרטיס SD ו MMC

הכרטיסים הם 99% אותו הדבר אבל הם פועלים במתח שונה ולכרטיס SD יש פין נוסף שמקנה לו את תכונות אבטחה המיוחדות לו בהשוואה לכרטיסי זכרון אחרים.

שורה תחתונה, SD לא עובד בנוקיה 6230.

אני מקווה שעזרתי לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים