עבור לתוכן

המלצה לאוזניות+מיקרופון משולב למחשב (אולי BlueTooth?)

Featured Replies

פורסם

היי!

אני מעוניין להתחיל להשתמש בSKYPE דרך המחשב.

עכשיו חשבתי אולי לקחת את האוזניות+מיקרופון בטכנולוגיית BLUETOOTH. הבנתי שמוטרולה טובים בזה.

אז מה ההמלצה שלכם?

אני מעדיף איכות שמע טובה ואיכות מיקרופון טובה.

אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אבל אני מניח שאני מוכן להשקיע עד איזה 500-600 ש"ח גם לאוזניות+מיקרופון וגם למתאם BLUETOOTH שצריך לחבר למחשב.

פורסם

לי ולכל מי שאני מכיר יש ערכות שמוכרים בכל החנויות כמו באופיס דיפו בפחות מ 100 ש"ח. איכות מעולה... הרבה יותר חשוב זה לא להשתמש ב BANDWIDTH בזמן שמדברים, כי זה הורס את האיכות...

פורסם
  • מחבר

אני ראיתי סט של מוטרולה בבאג באיזה 350 ש"ח, לא טוב?

מה זאת אומרת לא להשתמש בBANDWITH? אין אף מכשי רבבית שמתקשר על BLUETOOTH באותו זמן...

פורסם

אני מדבר על התעבורה של האינטרנט... אם אתה מעלה בתוכנת P2P כמו EMULE, בזמן שאתה מדבר ב SKYPE, האיכות פשוט תהיה חרא....

לגבי סט של אוזניות, אני אומר, תנסה קודם את הדברים הפשוטים של מתחת ל 100 ש"ח, אם תראה שזה לא מספיק לך, תחליף (למרבית האנשים זה מספיק)...

פורסם
  • מחבר

איפה ראית אוזניות של פחות מ100 שקל?

ואני גם צריך מתאם USB לBLUETOOTH שזה גם עולה מעל 100-150 ש"ח...

ואם אני רק מוריד (לא מעלה נגיד) אז האיכות ל אתהרס?

פורסם

התכוונתי לסט מדונה רגילה, לא BLUETOOTH... אם אתה מחפש אלחוטי, אני לא התנסתי...

הכל שאלה של באיזה מהירות.. אם אתה לא חונק את הקו שלך אז זה אמור להיות בסדר (אתה יכול בזמן שיחות, להגביל גם את קצב ההעלה, וגם ההורדה).

פורסם

בשביל לדבר דרך הסקייפ, לדעתי, לא שווה לך להשקיע כסף באוזניית BT...

אם אתה רוצה אוזנייה(+מיקרופון) למחשב (ובכלל!), אני ממליץ בחום על ה-Icemat Siberia (https://www.icemat.com/shop/default.asp?main=products_ia

זה אפילו בא גם בשחור וגם בלבן (ממליץ על הלבן.. ;D )

פורסם
  • מחבר

המדונה לא נוח לי, אני רוצה משהו קטן שישתלב לי בצורה נוחה בעבודה השוטפת.

אז אתה לא יודע איך האוזניות והמיקרופונים האלחוטיים?

פורסם

המדונה לא נוח לי, אני רוצה משהו קטן שישתלב לי בצורה נוחה בעבודה השוטפת.

אז אתה לא יודע איך האוזניות והמיקרופונים האלחוטיים?

היה פה פעם את ה JARBA או איך שקוראים להם, איכות סבירה במרחק של מטרים ספורים, זה היה די נוח עם פלאפון. לא נראה לי שזה עובד עם מחשב אבל..

פורסם
  • מחבר

ה805 של מוטרולה טוב?

בקושי ראיתי עליו ביקורות, רק אחת שאומרת שהוא לא רע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים