עבור לתוכן

שאלה בעניין external battery ו- USB2GO לIRIVER H320 גרסה אמריקאית

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אחרי שעברתי על כל העמודים בפורומים שקשורים לנושא(אני מקווה שחיפשתי בצורה נכונה..) נותרתי עדיין עם מס' שאלות ואני ממש אודה אם תוכלו לענות לי עליהן, אז תודה מראש..חבר מביא לי מארה"ב IRIVER H320. כן, אני מבין שהגירסה האירופאית יותר טובה כי היא באה עם מתקון חיצוני לסוללות ו USB2GO (מה שזה לא אומר..אני רק יודע שזה יותר טוב מה-USB הרגיל). אבל עדיין יש לי את הגירסה האמריקאית.

ועכשיו לשאלות :

א. האם אני באמת צריך לנסות לשנות משהו בתוך המכשיר כדי להפוך אותו לגרסה אירופאית ואם כן, אז איך אני עושה את זה..?קחו בחשבון שאני ממש בור ועם הארץ בכל עניין המחשבים אז תנסו להסביר לי כמו אל ילד בן 6 (שאגב, נראה לי יותר מבין ממני..)

ב. אני יוצא לטיול ארוך,כנראה באפריקה, מה שאומר שאין לי הרבה מקומות לטעון את הסוללה של המכשיר ואני צריך EXTERANAL BATTERY PACK, שלא קיבלתי עם המכשיר ומשום מה-אי אפשר לקנות אותו בודד, לא ב"באג" ולא ב"ארקדיה" ולא באינטרנט. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה, אם בכלל? זה ממש ממש חשוב לי..

ג.מה נותן לי הUSB2GO? ואם גם אותו אני יכול לרכוש בנפרד?

ד.אחרי שהורדתי עדכון למכשיר מהאינטרנט-איך אני מתקין אותו לתוך המכשיר?

אם יש תשובות מפורטות כבר בפורומים, אז אני אשמח אם פשוט תצרפו קישור אליהן...ושוב. המון תודה למי שיעזור לי !!!!!

פורסם
  • מחבר

אני אברר שם, תודה. מה שכן-כבר התקשרתי אליהם ושאלתי אותם בקשר לזה, והם אמרו שהם לא מוכרים את זה בנפרד (מוזר קצת..) וכאילו נעלבו שלא קניתי את זה אצלם....

בכל מקרה, אם יש לך או למישהו אחר רעיון נוסף-אני אשמח..האמת שאני דיי אובד עצות לגבי זה וזה ממש קריטי לי לטיול...

תודה

פורסם

הUSB ON THE GO זה לא משהו יותר טוב מUSB רגיל כמו שאתה אומר ואי אפשר ליקנות את זה בניפרד זה אופציה שבנויה במכשיר (בגרסה האירופאית) וניתן ליראות אותו ניראה לי לפי זה שיש 2 כניסות USB למטה של המכשיר וזה נותן לך את האופציה שאם יש לך מצלמה דיגיטלית או יש לך חבר שלך נגן לא ניראה לי שמשנה איזה חברה אתה מחבר את המכשיר שלך למצלמה לדוגמא ואתה יכול להעביר על המכשיר את התמונות ללא צורך במחשב שיתווך זו אופציה טובה אם אתה לא רוצה ליקנות כרטיס זיכרון וכאילו או כמו שהיסברתי על הנגן אתה גם יכול להעביר שירים מנגן אחר לשלך..

פורסם

אפשר בקצת סיבוך להפוך את האמריקאי שיתמוך ב USB2GO, דיברו על זה פה בפורום. מה גם שאי אפשר לחבר כל סוג של מכשיר USB לזה, רק חלק (פרסמו רשימה ב MYSTICRIVER נראה לי).

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

מה זה אומר "קצת סיבוך"...? לא משהו שיפרק לי את המכשיר, נכון ?

(האמת היא שאני מוכן לעשות הרבה כדי לגרום לו לתמוך בUSB OTG , לא ידעתי שהאמריקאי לא תומך בזה והתבאסתי לגמרי כששמעתי את העובדה המצערת הזאת, אחרי שקניתי את המכשיר.....)

בקיצור-אם אתה יודע איך או יכול לקשר אותי לדיון הזה-אני מאד אשמח!

והודעת אזהרה לקונים IRIVER-אל תקנו את הגרסה האמריקאית.......

פורסם

אני גם מעוניין לקנות H320, עכשיו לא מצאתי חנויות שיש להם אתר...כמה בערך עולה המכשיר באירופה?

ומה מקבלים עם המכשיר האמריקאי שלו מקבלים עם האירופאי?

פורסם

אתה יכול לחפש ב AMAZON UK או בחנויות כאלו.. לא נראה לי שזה זול משמעותית (אם בכלל) באירופה, מאשר בארץ.

המכשיר האירופאי זה המכשיר המאריקאי + USB2GO + BATTERY PACK בגדול..

פורסם

אפשר לינק ל amzon uk?

פורסם

האם המחשבה לכתוב "amazon uk" בגוגל עברה בראש שלך לשניה בודדת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים