עבור לתוכן

המסך בטלווזיה "אפל" יותר מבמחשב

Featured Replies

פורסם

טוב אנלא ידוע אם זה קשור לפה, אבל יש לכם כל כך הרבה פורומים, ככהצ לילדים שלא הכי מבינים קשה לדעת למה מתאים מה... בכל מקרה

יש לי חיבור בין הטלוויזיה למחשב, יענו שאני רואה בטלוויזיה מה שאני רואה במחשב, יש לי את התוכנה של NVIDIA שאיתה אני בוחר מה רלאות מה, בכללי שאני מבחר אני יכול לראות גם במשחב וגם בטלווזיהי מה שאני עושה במשחב, אבל שאני רואה קובץ וידאו, אני רואה רק במשחב, או שאני משנה את ההגדרות ורואה רק בטלוויזיה, עכשיו, שאני מסתכל על המחשב בטלוויזיה הכל יותר גדול ושחור כזה, אבל לא אכפת לי, אחרי הכל זה ברור, אבל הבעיה שאני רוצה לסדר היא שמתי שאני רואה סרט שיש לי על המחשב בטלוויזיה עם החיבור, הסרט עצמו "אפל" יותר מבמחשב, יענו פחות מואר, וזה מבאס לראות ככה, יש למישו שמץ איך לסדר את זה?

פורסם

במאפייני התצוגה תשנה שם את הבהירות שבה מוצגים סרטים, תחפור שם בהגדרות, זה יסתדר :)

פורסם

באיזה חיבור אתה משתמש ? s-video או RCA ?

פורסם
  • מחבר

OK אחים שלי החלפתי טלוויזיה ועכשיו הכל ביאות חייתית, יש לי בעיה אחרת, כשיו למשל אני מסתכל על הטלוויזיה, אני רואה אצלה את כל המסך של המחשב שלי, הכל, אפילו קצת שחור מסביב, אבל שאני מפעיל סרט בתוכנה מסויימץ ולוחץ עליו פעמיים כדי לראות במסך שלם, משום מה בטלוויזיה הסרט גדול יותר מהטלוויזיה עצמה ומפסידים קטעים מלמעלה/למטה/שמאל/ימין, אבל זה רק בסרט, שזה לא סרט אני רואה את כל המסך בטלוויזיה, יש למשיהו שמץ למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים