פורסם 2005 באפריל 1420 שנים במהלך השבוע חיפשתי בכמה חנויות באיזור המרכז את הנגן mp3 של sandisk בגודל 1 ג'יגה,בכל חנות שהייתי הודיעו לי שאזל להם מהמלאי ה-1 ג'יגה, אבל את הדגמים של 512 ו-256 היה פחות בעייתי להשיג.הייתכן שהמוצר הזה כל כך מבוקש?והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה?היה מקום אחד שכן הצלחתי למצוא אותו, אבל הם רצו עליו מחיר של 999 ש"ח, שזה גבוה בהרבה מהמחיר שדורשים במקומות אחרים,אני לא אגיד היכן כדי לא לפרסם, אבל אני רק אציין שזה ברשת ארצית שאפשר למצוא חלק מהסניפים שלה בקניונים ברחבי הארץ.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים כן גם אני ניתקלתי בבעייה הזו - הזמנתי לפני שבועיים וחצי וזה עדיין לא הגיע כנראה שהיבואן ממש לא ציפה לכמות כזו של הזמנות.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים בוא נגיד שהיה להם הרבה באגים שם במכשיריםיקר שם בטירוף.. ה 1G עולה שם 989 שקל בעוד באתרים אחרים הוא עולה בסביבות ה 780 שקל.
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אני יודע את זה אבל אני בהתחלה הזמנתי מפנדה ואין להם במלאי וליבואן אין גם ככה שחודש עד שזה יגיע ליבואן משהו כזה אז אין לי כוח לחכות כל כך הרבה ובמקרה ראיתי את זה אמרתי זה שווה להוסיף קצת וזה היה שווה כל שקל
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים אני יודע את זה אבל אני בהתחלה הזמנתי מפנדה ואין להם במלאי וליבואן אין גם ככה שחודש עד שזה יגיע ליבואן משהו כזה אז אין לי כוח לחכות כל כך הרבה ובמקרה ראיתי את זה אמרתי זה שווה להוסיף קצת וזה היה שווה כל שקל דוגרי יצאת פראייר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.