פורסם 2002 ביולי 1123 שנים הי אנשים,אני מצטרף לשרות ADSL בימים הקרובים דרך המבצע של ברק, הם הציעו לי מודם פנימיאו מודם חיצוני של בזק.את הפנימי אני יכול לקבל בחינם אן לשלם 480 ש"ח כבור המודם של בזק, נציגתהמכירות אמרה שסוג המודם הפנימי הוא CMAD 800EF (שלא מצאתי עליו פרטים).השאלה היא איזה מודם נותנים בזק והאם המודם הפנימי נופל בביצועיו מהמודם של בזק ?תודה ;D
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים לADSL המודם המומלץ הוא ALCATEL SPEEDTOUCH HOME שהוא חיצוני ודורש כרטיס רשת נוסףהוא עולה 480 שקל בבזקסטור ואף ספקית (עד כמה שאני יודע) לא מספקת אותו בחינם.אני לא מציע לך להתקרב למודמים אחרים.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר מה שחשבתי, בטח נותנים כרטיס זבל אם זה בחינם, אני יקנה את המודם של נזק. תודה
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים לADSL המודם המומלץ הוא ALCATEL SPEEDTOUCH HOME שהוא חיצוני ודורש כרטיס רשת נוסףהוא עולה 480 שקל בבזקסטור ואף ספקית (עד כמה שאני יודע) לא מספקת אותו בחינם.אני לא מציע לך להתקרב למודמים אחרים.אני קיבלתי מבזק מודם בחינם במבצע של יס.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים לADSL המודם המומלץ הוא ALCATEL SPEEDTOUCH HOME שהוא חיצוני ודורש כרטיס רשת נוסףהוא עולה 480 שקל בבזקסטור ואף ספקית (עד כמה שאני יודע) לא מספקת אותו בחינם.אני לא מציע לך להתקרב למודמים אחרים.מה רע במודם USBחיצוני?לי בבית יש את ALCATEL ובעבודה יש לנו מודם USB חיצוני, מה בדיוק ההבדלים בינהם?
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים אני פירקתי תADSL והכנסתי אותו לקופסא של סידי אבל זה היה מודם שלי שקניתי בחו"ל (Motorola)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.