עבור לתוכן

מפרט לעבודה משרדית (אינטרנט, אימייל, OFFICE) - בין 2000 ל2500 ש"ח - פרטים בפנים!

Featured Replies

פורסם

הבעייה היא במעבד שעולה 140 ש"ח. יותר.

דרך אגב זה מוזר מאוד כי שעולים למעסד 3200 ה939 יותר זול מה 754  :-\

זה לא מוזר בכלל, המעבד מן הסתם הוא מסטוק ישן יותר, הוא נקנה יקר בזמנו, ולכן הוא ימכר ביותר כסף.

כמו הרווח ה"נמוך" על לוחות אם של DFI למשל

ועוד לא הכללת עלויות הובלה, רווח יבואן, חנות, אולי ספק

שתדע לך, אחד היבואנים (לא הרישמי של DFI) בארץ מוכר את ה-Ultra-D לחנויות ב-193 דולר. אם תתרגם את זה לשקלים ותוסיף את המע"מ יוצא שהחנות קונה ממנו את הלוח ב-993 ש"ח.

בענף שלנו נהוג שהחנות עושה בין 10-15% רווח, לפי איך שבא לה בעיקרון.

זה ש-Newegg מוכרים את הלוח לצרכן הסופי ב-133 דולר זה טוב ויפה, אבל זה בגלל שאלו Newegg, יש להם כח קנייה עצום והם קונים במאות אם לא באלפים, וככאלה הם מקבלים מחירים מצויינים.

אני יכול לומר לך שיש ספק כח מסויים שהם מוכרים אצלהם יותר זול ללקוח הסופי מאשר המחיר שהיבואן הרישמי פה בארץ קונה אותו ישירות מהיצרן.

אני מאמין שאלו ספקי FSP במארזים ההם של Foxconn, הם יצרנים ענקים בספקי כח ויכולים גם להגיע למארזים הפשוטים יותר.

בכל מקרה זה לא שאמרו לך שזה ספק 400 או 500 וואט, אלא רק 300W פשוט. ובכמה נמכר כיום 300AR-T של HEC? ב-154 ש"ח בלבד לצרכן סופי.

בהתחשב בזה שיש מארזים שעולים פחות מ-10 דולר ליבואנים, אני בהחלט מאמין שזה אפשרי, קומבינציה שכזו.

ובחזרה לנושא של הדיון, יש מפרטים מומלצים:

http://www.hwzone.co.il/specslist/?type=view&specsID=1

939 אתה לא תוציא בתקציב כזה.

מה שאולי כן Celeron D 775 עם 915G וכרטיס מסך מובנה עם אפשרות לשידרוג עתידי עם PCIE. אבל אם זה למשרד זה לא כזה משנה.

פורסם
  • מחבר

אני חוזר על שאלה ששאלתי

כמה חשוב שזה יהיה HEC בשביל AMD ולא מארז רגיל? כי אמרו לי שAMD לא מתחממם יותר מדי אז למה חשוב להשקיע במארז כזה כמו HEC שעולה 170 ש"ח יותר?

ותוכלו לנסות לבנות מבוסס על 939 אם זה יותר זול ב3200..?

אל תוסיפו את ההרכבה למחיר המחשב.

פורסם

הוא התכוון שמעבד 3200 939 יותר זול בחנות ההיא מאשר מעבד 3200 שהוא 754. לא ש-3200 939 יותר זול בכלליות.

זה כבר הפרש ניכר במחיר ולא נכנס בתקציב שלך (המעבד עולה בערך 1100 ש"ח בחנות ההיא, וללא הרכבה הם מצמצמים לך ת'אחריות עליו לשנה בלבד).

בכל מקרה, למה שתצטרך לשדרג מחשב לעבודה משרדית בדיוק? הקונפגרציות שהציעו לך יחזיקו לצרכים הללו מעל ומעבר. אתה לא תצטרך לשדרג למעבד יותר מהיר בכמה שנים הקרובות (וגם אם כן, זה לא יהיה משהו ש-939 יתן לך יותר מאשר 754).

אף אחד לא אמר שחשוב HEC בשביל AMD. זה חשוב באופן כללי למחשב ומה הקשר לרמת החום בכלל? מה שמשנה זה האיכות שלה ספק כח. ול-HEC יש שם של ספקי כח איכותיים (גם ל-FSP, אבל בלי שנדע באיזה דגם בדיוק מדובר אי אפשר לדעת).

ספקי HEC מגיעים עם מארזי Compucase.

יש לך את דגם 6A19 שמגיע עם מאווררי 120 מ"מ.

ודגם 6821 שמגיע עם מאוורר 92 מ"מ.

זה מספיק בשביל להחזיק מחשב שכזה.

הספק המומלץ של HEC הוא ה-300AR-T.

פורסם
  • מחבר

ומה ההבדלים בין המארזים האלה של HEC שציינת? ואני בטוח שישנם עוד דגמים.. מה ההבדל מבחינת ביצועים ומחיר?

בסוף זה המחשב שאני חושב ללכת עליו

BOSS הציע לי אותו

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon 64 3000+ (S-754) 720 1 720

לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total

K8NS (s754) Nforce3 250 410 1 410

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

512MB A-DATA /VT 245 1 245

כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total

RADEON 9250 128MB +TV 225 1 225

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total

80GB SATA 355 1 355

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total

Teac/SONY 1.44 40 1 40

צורבים? CD Recorders Price Units Total

Samsung 52 x 32 x 52 150 1 150

מארזים? Price Units Total

HEC Compucase CI-6A19 390 1 390

2535

פורסם

אין כל כך הרבה דגמים נפוצים בארץ.. עוד דגם שיש הוא ה-6A21 שמאוד דומה ל-6A19 רק שונה מבחינה חיצונית ויותר נפוץ עם ספק 400W.

באשר ל-6821 לעומת 6A19, ה-6821 קטן יותר, ויש לו מקום לרק שלושה כונני סידירום, וכמו שציינתי מגיע עם מאוורר 92 מ"מ.

לעומת ה-6A19 שיש מקום לארבעה כונני 5.25", מגיע עם מאוורר 120 מ"מ עם חיישן טמפ' (ואפשר להוסיף לו עוד אחד מקדימה, ב-KSP הוא כבר מגיע עם שניים), יש לו פילטר קידמי נגד אבק.

תתחשב בזה שככל שהמאוורר יותר גדול, הוא גם בד"כ פחות רועש (כמובן תלוי גם ב-RPM בו הוא מסתובב).

אין כזה דבר "ביצועים" במארזים.

יש איכות.

בניגוד למארזים פשוטים שעשויים מברזל בעובי 0.4mm ומגיעים עם ספק סיני זול שאי אפשר לסמוך עליו, המארזים האיכותיים יותר מגיעים עם ברזל 0.8mm ומעלה.

מה זה משנה? חוץ מהעובדה שהם כבדים יותר? :)

ובכן אני אגיד לך שהיו מספר פעמים שראיתי את המארזים הזולים כבר יוצאים שבורים ישירות מהקופסא.

שים לב שאם אתה לוקח K8NS יש על הלוח רק שני חיבורי חשמל של 3 פינים למאווררים. אחד הולך למאוורר של המעבד, ואחד למאוורר מארז. מכיוון שהמארז מגיע עם שני מאווררים (ושניהם 3 פינים) צריך להשיג מתאם מ-3 ל-4 פינים כדי לחבר את המאוורר הנוסף ישירות לספק כח (בזמנו ל-KSP לא היה כאלה, לא יודע איך עכשיו).

פורסם
  • מחבר

ואם אין מתאם כזה בארץ ואין לי אפשרות להשיגו? או שאין מצב שאני לא אמצא..?

פורסם

biodome אז במקרה של DFI זה היבואן שעושה הרבה כסף

אבל בקשר ל FSP תסתכל על מארזים אחרים של Foxconn חוץ מאלה שבאים עם הספק של FSP

(כי אנחנו רוצים להוריד את ההשפעה של הספק על המחיר)

יש לך את ה Diabolic שעולה 559 ש"ח ובא עם ספק ג'נרי למהדרין שעולה ל Foxconn אולי 10 דולר

אז איזו סיבה יש להם למכור לך מארז אחר עם ספק (בהנחה שזה ה FSP המקורי) שעולה פי כמה ממנו

במחיר של 200 ומשהו שקל פחות?

פורסם
  • מחבר

אני חוזר על שאלתי..

ואם אין מתאם כזה בארץ ואין לי אפשרות להשיגו? או שאין מצב שאני לא אמצא..?

לגבי מה שBIODOME אמר על הלוח K8NS והמארז של HEC.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחלה.. נראה לי סגרתם לי את רוב החורים. תודה רבה לכולכם!

אם למישהו יש משהו להוסיף שלא נאמר, הוא יותר ממוזמן כי זה באמת יעזור.

יום טוב וחג שמח

טומי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים