עבור לתוכן

מחפש תוכנה חינמית לאיחוי דיסק.

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אני בעד תוכנות חינמיות ומשתדל להשתמש רק בהם.

עכשיו חיפשתי ברשת תוכנה חינמית ופשוט לא מצאתי. אני תמיד מצליח למצוא תוכנות מצויינות חינמיות בכל תחום אך פה פשוט אני לא מוצא שום דבר.

חיפשתי באתר SNAPFILES.com ב כלי דיסק ולא מצאתי שום דבר שעונה על הדרישות אני זוכר שגם חיפשתי פעם ולא מצאתי שום דבר אלא רק תוכנות שדורשות MONEY.

אם מישהו יכול להציע לי משהו אשמח מאוד.

פורסם

אםם...DISKEEPER?(ראה קישור בסטיקי).

פורסם

מה הבעיה עם המאחה של windows?

פורסם
  • מחבר

אםם...DISKEEPER?(ראה קישור בסטיקי).

אני מכיר היא תוכנה מצויינת אבל זה לא חינמי זה מאפשר לך לעשות מעט וזה מפסיק את הפעולה באמצע.

מה הבעיה עם המאחה של windows?

המאחה של ווינדוס לא מקצועי והרבה פעמים מפסיק באמצע.

פורסם

המאחה של ווינדוס לא מקצועי והרבה פעמים מפסיק באמצע.

באמת?אצלי זה אף פעם לא הפסיק באמצע.

בכל אופן אם אתה זקוק לאיחוי באופן דחוף,אני ממליץ על SYSTEM MECHANIC 5.

ד"א יש שם איזושהי אופציה של איחוי לאורך זמן,שאמורה להגדיל את הזמן שאתה צריך לעשות דפרגמנט.

בקשר לדיסקיפר,תמיד חשבתי שזו תוכנה חינמית,כנראה אצלי הייתה גרסא פרוצה.

בכל אופן...אתה חייב שהתוכנה תהיה חינמית?(ואני לא מדבר על תוכנות בתשלום שצריך לשלם,אם אתה מבין למה אני מתכוון)

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאין לי בעיה(מבחיה מעשית) להשיג תוכנה פרוצה ואין לי שום בעיה להשיג CRACK לכל תוכנה קיימת אבל אני מעוניין בתוכנה חינמית מכיון שכך אני מרגיש יותר טוב עם עצמי. בכל אופן בקשר למאחה של ווינדוס אז הוא לא מקצועי בכך שכאשר הוא אמור לאחת דיסק שנשאר בתוכו מעט מקום קשה לו מאוד לנהל את ההעברה מה שאין כן בתוכנות מקצועיות כמו כן זמן האיחוי הוא גורם מאוד חשוב ובווינדוס זה מאוד איטי וכן יש הרבה תקיעות שלפני חצי שנה לפני הפירמוט כמעט קרס וניסיתי עם ווינדוס אז זה נתקע ואני אומר את זה לא רק על עצמי אלא שמעתי הרבה אנשים בפורום שהאיחוי לא הצליח להם. אני כל פעם מוריד תוכנות מסיר מוריד מסיר וכן על זו הדרך ולכן חשוב לי שיהיה לי מאחה מקצועי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים