פורסם 2005 באפריל 1420 שנים נכון לא היה עוזר ,אבל אינטר 3 דרבים לא שמו שער ,וזה מה שהאוהדים רק רצו ,באה השופט הבן ז**ה הזה ובגללו כל הבלאגן.גם הכל היה מתוכנן אם אינטר תהיה בדרך להפסד,האוהדים יפוצצו את המשחק.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים סתם אוהדים נאצים יש לאינטר..ואם מדברים על רמת שיפוט על הפנים.. תסתכלו על המשחק שהיה בין ליון לאיינדהובן (משחק הגומלין) ואז תדברו..
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר רציתי להגיד שהמנהלים פה כבר לא נחמדים כמו פעם (לא כולם) הם התחילו לחוש מעלינו מי הם ביכלל
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים הכי יפה בתמונה זה לדעתי שרואים את שני השחקנים שבאותו משחק יריבים.. עומדים ביחד ומסתכלים על מה שהקהל עשה..משום מה ששניהם עומדים ככה ושכחו מהיריבות זה כל היופי של התמונה
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים כן גם אני חושב שזה היה סתם כדי לגרום להפסקת המשחק כי אינטר בבית8 נראה לי אם 5 ניצחונות ו-2 תיקו הפסד לא יראה טוב...אבל אל שזה משנה שחק הגמר יהיה יונייטד נגד מילאן או ארסנל
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים צילום נחמד של שני שחקנים משני הקבוצות ומקדימה החזיזים בוערים יפה חחחח דווקא תמונה אחלה
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים צילום נחמד של שני שחקנים משני הקבוצות ומקדימה החזיזים בוערים יפה חחחח דווקא תמונה אחלה לא מבין למה הכתובת הארוכה הזאת בחתימה שלך בקיצור קח את התמונה ותעשה ציטוט ותעתיק את הקוד img
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אומרים לי שזה גדול ואין לי שום תוכנה שמקטינה את זה אין לי מושג גם אם איזה תוכנה להקטין :-\
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר נכון שזה יפה ליראות שהשחקנים נהנו מכל הקטע זה בטח היה כזה כיף הם לא שמו לב לירבות שלהם וממ יש ירובות זה היה דרבי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.