עבור לתוכן

יכול להיות שלוח שקניתי מגיע ללא כלום (כבלים וכאלה?)

Featured Replies

פורסם

קניתי לוח והוא הגיע ללא כלום.... רק לוח .

החנות אומרת שהוא OEM .

נראה לי שאפילו OEM מגיע עם דברים בסיסים כמו מחוברת, דרייברים, כבלים, IDE.

רימו אותי?

פורסם

איזה לוח קנית ? של איזה יצרן ?

פורסם
  • מחבר

משהו חרא הכי זול שמצאתי של ECS ל AMD

למארז MATX

זה לשימוש אינטרנט בילבד

פורסם

לא נראה לי שקיים לוח אם שלא בא עם איזהשהוא באנדל.

מה שכן יכול להיות זה שהיבואן שייבא את הלוח שלך ייבא אותו בלי הבאנדל ע"מ לחסוך בעלויות או שהחנות קנתה את הלוח מהיבואן בלי הבאנדל מאותה מטרה.

פורסם

כי קנית OEM כמו שהחנות אומרת.

עקרונית כל הלוחות של ECS מגיעים עם כבלים+חוברת+דיסק.

פורסם

קשה לי להאמין שיצרן כלשהו יוציא לוח בלי לצרף אליו לפחות דיסק עם דרייברים, ולא משנה איזו גירסה קנית. נראה לי חשוד שלא קיבלת כלום עם הלוח.

כשאני קונה משהו, אני מתעקש לקבל את כל מה שהגיע איתו - כולל הקרטון והניילונים. הרכיבים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם שמגיעים בלי תיעוד או אריזה הום זיכרון (בגירסאות ה"רגילות", לא בגירסאות ל OC-ים) וכונני פלופי, כל השאר - כולל דיסקים קשיחים וצורבים תמיד מגיעים עם משהו - אריזה, כבלים, תוכנה, ברגים...

פורסם

קשה לי להאמין שיצרן כלשהו יוציא לוח בלי לצרף אליו לפחות דיסק עם דרייברים, ולא משנה איזו גירסה קנית. נראה לי חשוד שלא קיבלת כלום עם הלוח.

כשאני קונה משהו, אני מתעקש לקבל את כל מה שהגיע איתו - כולל הקרטון והניילונים. הרכיבים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם שמגיעים בלי תיעוד או אריזה הום זיכרון (בגירסאות ה"רגילות", לא בגירסאות ל OC-ים) וכונני פלופי, כל השאר - כולל דיסקים קשיחים וצורבים תמיד מגיעים עם משהו - אריזה, כבלים, תוכנה, ברגים...

לא ממש נכון.

אם ניקח לדוגמה את KSP, הרי שאם תקנה שם הרדיסק או כרטיס מסך תקבל אותו OEM בשקית אנטי סטטית ובמקרה הכי טוב בעולם יצרפו לכרטיס מסך כבל מסויים ותו לא.

המצב דומה בהרבה חנויות - לא מקבלים שום בנדל ושום חוברות, ואת הדרייברים יש להוריד מהרשת.

זה אמנם מעצבן מאוד ומרגישים מרומים אבל מה לעשות שכך המשווק חוסך כסף וגם המוצר מעט זול יותר? בעיה.

לכן רוב הסיכויים שלוח האם ש-MOO קנה לא אמור לבוא עם שום כבלים ושום חוברת.

פורסם

בתור אחד שכן עובד בחנות מחשבים, גם לוחות OEM באים עם דיסק דרייברים וכבלים.

גם אני קונה 20 לוחות של אינטל לדוגמה, OEM הם באים בקופסה מסודרים בחריצים ושאר הדברים באים בקופסא אחרת (כבלי SATA, PATA, דיסקטים, דיסק דרייברים ופאנל אחורי).

פורסם

בתור אחד שעבד בחברה שמיבאת לוחות, אין דבר כזה ללא כבלים/דריברים/פח לפנל האחורי וכו'

עבדו עליך  :pissed:

פורסם
  • מחבר

תודה.... הנושא כבר מטופל....

למרות שזה לא ביג דיל , זה מעצבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים