פורסם 2005 באפריל 1320 שנים הטולדו הוא אתלון 64 כפול ליבות, כלורמ מיועד לשוק השולחני, שקע 939, אמור לצאת לשוק בחודש 6 (תאריך ההשוק הוקדם עקב הקדמת השקת כפול הפרסקוט של אינטל לאותו שוק). 1.3 וולט? זה אפילו פחות מה 1.4 של הווניס, מעניין, נחמד, זה עושה 2200 מגה הרץ עם מתח יותר נמוך מזה של הווניס, זה מרשים. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 הערה: א. מי שקונה היום לוח 939 טוב יוכל בעתיד להחליף את המעבד לכפול ליבות כזה. ב. יהיה מעניין. ג. בעוד מספר ימים יושק האופטרון כפול הליבות לשרתים.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר חתיכת מחליף, אם המידע אמין אז המתח ירד מ 1.4 וולט ל 1.3 וולט, מודה שלא ציפיתי לכך.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אכן, אם התמונה אכן מגיעה ממקור רציני ואותנטי אז AMD משחקים אותה מבחינת הצריכה החשמלית. [לפחות, כי זה עוד לפני שראינו מבחני ביצועים].
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר איך רואים שהוא כפול ליבות בתמונה?אני לא בטוח שאפשר, אבל זה מעבד שה CPU-Z לא מכיר מעבר לכך שזהאתלון 64, מתח העבודה לא מוכר, בעיקרון זאת המילה של כותב ההודעה.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לא רואיםהמקור מספיק אמין, זה אחד שמביא כל מיני דברים בלעדיים, כמו ה4200+ למשל (לחצו כאן)
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אהה זה המשוגע הזה חח אוקיי דיי אמין... נראה לי הוא גונב מהמיפעל איך שיוצא הראשון.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים הוא התכוון לאתר הידיעה,לא לתפוחים.ואכן AMD ממשיכים לשלוף לנו הפתעות,אני מופתע לטובה מהפלטפורמה שלהם.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים וואו ! מה זה הוא תותח מעניין איפה הוא עובד (הוא אמר שהמעבד הזה נבדק בעבודה שלו לפי מה שהבנתי) מה שבטוח, יהיה מעניין
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים זיוף, בלשונית התחתונה איכן שניתן לבחור במעבד כאשר מדובר על מערכת עם שני מעבדים(לוגיים פיסיים לא משנה) אין אפשרות לבחור זאת, דבר המעיד על מעבד יחיד.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים זיוף, בלשונית התחתונה איכן שניתן לבחור במעבד כאשר מדובר על מערכת עם שני מעבדים(לוגיים פיסיים לא משנה) אין אפשרות לבחור זאת, דבר המעיד על מעבד יחיד.אמרו פה שהתוכנה לא מזהה את הדגם של המעבד ולכן אין הפשרות להבחין ביון כפול ליבה לרגיל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.