פורסם 2005 באפריל 1320 שנים רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל.במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה.מה ניתן לעשות?איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים עוד אחת ממאורעות 6600GT ושבעת הנגדים כן כן זה רק צירוף מיקרים כמו שכולם אומרים פה...
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל.במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה.מה ניתן לעשות?איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?של איזה יצרן הכרטיס?בכל מקרה תנסה לכוון בדריברים לשיטת שידור PAL.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים עוד אחת ממאורעות 6600GT ושבעת הנגדים כן כן זה רק צירוף מיקרים כמו שכולם אומרים פה... אתם מרגישים צורך מיוחד "להגן" על כבודו של ה9800 פרו שברשותכם? STFU הכרטיס מתוצרת NVIDIA GEFORCE 6600 GT הוא התכוון ליצרן (...ASUS,GIGABYTE,GAINWARD)
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים עוד אחת ממאורעות 6600GT ושבעת הנגדיםלפי ההיגיון הזה שיש לכם , אני מתפלא שיש לכם בכלל מחשב בבית , ראיתם כמה בעיות יש איתו ?הרי לפי הפורום באופן כללי , המחשב זה הדבר הכי דפוק שישאז לפי ההיגיון הזה , אם לא היה לכם מחשב בבית והייתם קוראים בפורום על אין סוף בעיות במחשביםאז מה הייתם עושים קונים מחשב ?לפי ההיגיון הזה , אפשר גם להסיק, עוד מסקנותלמשל , שלרוב האנשים בפורום יש "ידיים שמאליות" , שהחומרה בסדר רק האנשים דפוקיםאפשר להסיק הרבה מסקנות , כולם הגיוניות
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים :-X לפעמים האמת כואבת אחיבוא נגיד ש9800P כרטיס שנחשב עדיין די חזק למרות שהוא דור קודם וכל זהאבל בוא נגיד גם ש6600GT עולה כמוהו ומוציא 20%-30% יותר ברוב המבחנים?
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים וו נחזור לנושא התראד...לפותח הדיון, איך אתה מחבר את הכרטיס לטלויזיה? כבל SVHS?
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אתם מרגישים צורך מיוחד "להגן" על כבודו של ה9800 פרו שברשותכם?STFUהוא התכוון ליצרן (...ASUS,GIGABYTE,GAINWARD)חח אין לנו צרוך בכך הוא עושה את העבודה...FU
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים חח אין לנו צרוך בכך הוא עושה את העבודה...FU יש לי את 6600GT כרטיס מצויין יש לי אותו כבר כמעט חצי שנה והוא לא עשה בעיות ולמרות מערכת חלשה2400MHZ 512 RAMהוא מספק את הסחורהומה הקשר לת'רד בעל הת'רד בכלל דיבר על החיבור לטלויזיה ולא על הביצועים של הכרטיס עצמואז יכול להיות שהבעיה נמצאת בחיבור או בטלויזיה או במחשב לא דווקא בכרטיס עצמו
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים אם קנית אותו מקיספי אז הוא ימות תוך שנה,הם מתוכננים למות בדיוק בזמן שהאחריות שלהם יורדת חח תאמינו ליבכל מקרה חאלאס הבא שכותב הודעה כולל אותי (במיוחד אני) הוא עילג מעצבן שלא יכל להקשיב לדעה אחרת
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר דבר ראשון הכרטיס הוא מתוצרת GIGABYTEהכרטיס חובר לטלויזיה באמצעות כבל AV.באופן כללי האם חיבור SVIDEO עדיף?במקרה שארצה להשתמש בכבל SVIDEO עלי לחבר את הכרטיס לרסיבר ורק ממנו לטלויזיה.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים האם חיברת בעבר כרטיס אחר וראית טוב?נסה להשתמש בתוכנה הבאה:http://tvtool.cust.nearlyfreespeech.net/tvtool97.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.