פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מצאתי אצלי מצלמת פולארויד ישנה ,קשה לי להגיד איזה דגם במדוייק כי לא רשום עליה.בכל מקרה (מנהלים אגב אל תנעלו כי לא מצאתי מקום אחר בשביל ההודעה אז בבקשה תבליגו) אני לא זוכר אם היא פועלת על סוללות או מטען?אם סוללות אז איפה לשים אותן??? וכמה עולה פילם למצלמה כזו בכל מקרה? אגב זה המצלמות האלו שמפתחות את התמונה במקום..
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אין צורך בכותרת "מיוחדת", שנה אותה בבקשה למשהו בסגנון "צריך עזרה בהפעלת מצלמת Polaroid ישנה".חפש באינטרנט על המצלמה, בכללי, בטוח שתמצא מידע ולגבי "סרט צילום" אז גש לחנות הצילום הקרובה ותתייעץ שם.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר לא מצויין עליה בפירוש מה הדגם ולכן אני לא מצליח למצוא אותה באינטרנט.וגם לא מידע לגבי אם יש לה סוללות.??או שיש לה סוללות מוטענות מבונות שצריכים להטעין אותן?ואם כן איפה אני יכל להשיג מטען
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים הכי פשוט שתלך לחנות עם המצלמה, שם כנראה יוכלו לעזור לך.אבל - אני מזהיר אותך מראש - הביקוש לפילם כזה קרוב לאפס ולכן המחיר יהיה בשמיים.שבדקתי לפני שלוש שנים זה עלה מאה ש"ח לפילם של עשר תמונות, ולא היה לו כזה במלאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.