עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבור USB לפורטים במארז

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם עם שני פורטים של USB 1.1 בצד האחורי של המחשב.

בצד הקדמי של המארז יש לי שני פורטים של USB, אבל אין לי על הלוח אם יציאות USB שאפשר לחבר למארז.

השאלה שלי היא האם יש מצב להעביר כבל USB מהחלק האחורי של המחשב לתוך המארז, ולחבר אותו לשני הפורטים בחלק הקדמי של המארז.

אני לא מבין באלקטרוניקה ובחשמל, כך שאני צריך כבל מוכן שאפשר להשיג בחנויות.

פורסם

סליחה לא שמתי לב שרשמת שאין לך...

אתה יכול לקנות hub ולקחת חוטים של usb לחתוך ולהלחים לחיבורים ...

עריכה:

אתה תיהיה חייב להחזיר חוטים מההאב לתוך המארז בשביל לעשות את זה...

יכול להיות שלאנשים יש פתרון אחר לא יודע

פורסם
  • מחבר

יש לי USB HUB, אבל אני מעדיף להשתמש בפורטים של USB בקדמת המארז.

כתבתי שאני לא מבין באלקטרוניקה ובחשמל, כך שאני לא יודע לחתוך חוטים ולהלחים.

יש לי כבל מאריך של USB. אני צריך כבל דומה (בודד) שמתחבר לשני הפורטים של USB בחלק הקדמי של המארז בלי חיתוכים והלחמות.

פורסם

כשאתה אומר שיש לך "פורטים של USB", אתה מתכוון שיש הכנה לזה?

כלומר, חור או קוי מתאר של חור בפלסטיק/מתכת של הפרונט של המארז?

אם כן, אז הדרך הכי פשוטה (ולא הכי אלגנטית) היא לקחת מאריך USB, לתקוע בצד אחד לשקע שמאחורה ואת הצד השני (הנקבה, מה שאליו מתחברים מכשירים) לתקוע איכשהו בהכנה ל-USB שבפרונט. אתה זה אתה יכול לעשות עם דבק (אולי דבק חם) / ברגים (לא דרך החיבור כן? ;)) / מסקנטייפ / כל דבר שעולה בדעתך.

דרך דומה (ואפילו קצת פחות אלגנטית) היא לקחת את ה-HUB שיש לך ופשוט לחבר צד אחד לחיבורי ה-USB האחוריים, להעביר דרך המארז, ואתה הצד השני (ה-HUB עצמו) לשים בקדמת המארז - אולי במקום ההכנה, אולי בתוך מפרץ "5.25 פנוי או משהו.

דרך קצת יותר יפה היא לקחת מאריך USB, לחבר אותו כמו באפשרות הראשונה, רק שהפעם להוריד את הציפוי מחיבור הנקבה, ולחבר את החיבור עצמו ישירות להכנה - שוב, עם דבק חם לדוגמה.

אם אתה רוצה, אתה יכול גם להכין מאריך USB, ואז בכלל להתאים את זה למארז, אבל אמרת שאתה לא רוצה להתעסק עם הלחמות וכאלה, אז...

פורסם
  • מחבר

הפורטים של USB בחלק הקדמי של המארז הם לא סתם חורים, אלא שקעים של USB עם חוטים שמתחברים אליהם. הבעיה היא שאני לא ממש יודע באיזה חוטים מדובר, מכיוון שהם חבויים מאחורי הכיסוי פלסטיק של המארז שלא ממש נראה לי שאפשר להסיר. החוטים של ה-USB נכנסים לתוך המארז ביחד עם הוטים של ה-Power וה-Reset בסבך. עד כמה שהצלחתי להבין, כל החוטים האלה מתחברים ללוח האם מלבד חיבור אחד שנראה כמו חיבור של מאוורר (לא מולקס). יכול להיות שזה החיבור שאמור להתחבר ללוח אם?

החוטים של ה-USB אמורים להתחבר ליציאת USB פנימית בלוח אם, אבל אין לי על הלוח אם יציאה כזו. איך אמור להיראות חוט USB שמתחבר מפורטים של USB בקדמת המארז ללוח אם?

פורסם

תשעה חוטים כעיקרון, אצלי זה ככה לפחות.

פורסם

איך אמור להיראות חוט USB שמתחבר מפורטים של USB בקדמת המארז ללוח אם?

לכל פורט USB יש 4 חוטים: 5V, אדמה, D, +D-.

אני מניח שלך יש שניים כאלה, אז אמורים להיות 8 חוטים.

בד"כ החוטים שבאים מקדמת המארז באים במין פלסטיק כזה (כמו חיבור של מאוורר, רק שונה קצת), שמתחברים אליו 8 חוטים ב-2 שורות, בשורה אחת יש עוד חור ובשורה השניה החור החמישי סתום. (צורה אחרת יכולה להיות שכל חוט מופיע בנפרד עם מחבר פלסטיק משלו).

ד"א - תמונה אחת שווה אלף מילים...

בכל מקרה, אם אין לך כניסה כזו על הלוח, אתה צריך לברר מה זה כל חוט, ואז תוכל לחבר אותם לכבל מאריך שיצא מיציאות ה-USB האחוריות. אבל זה דורש הלחמה, או לפחות ידע בגילוף חוטים ובידוד...

לא נראה לי שמוכרים כאלה מחברים זכר (מה שאמור להיות על הלוח) בתצורה של 10, אבל אולי...

בכל מקרה, עדיין תצטרך לחתוך את החוטים שמגיעים מהכבל המאריך ולחבר אותם למחבר שתקנה, ככה שהרבה לא עשית בזה...

ככה שלא נראה לי שיש מנוס מללמוד להלחים :nixweiss: (או להחליף לוח... :P)

פורסם
  • מחבר

החיבור החופשי שיש לי בחלק הקדמי של המארז (דמוי חיבור של מאוורר) הוא ככל הנראה החיבור USB של שני הפורטים.  8)

אז אני מבין שלא קיים כבל מתאים שמתחבר לפורט USB בחלק האחורי של המארז.  ???

אם בכל זאת מישהו יודע איפה אפשר להשיג כבל מתאים בלי מודיפיקציה, אשמח לקבל תשובה.  ::)

אני מעדיף לא להתעסק עם הלחמות. בכל הנוגע לחיבורי חשמל ואלקטרוניקה יש לי שתי ידיים שמאליות.  :s05:

טוב, אז אני מניח שאני אאלץ להישאר עם ה-USB HUB כתחליף לפורטים קדמיים.  :-\

פורסם

1. לדעתי HUB בכלל יותר נוח...

אבל... כל עוד אחד וטעמו...

2. אם אתה רוצה שבאמת נוכל לעזור לך, צרף תמונות...

פורסם
  • מחבר

אין לי מצלמה. :(

אני מניח שכל החיבורים של USB שמובנים בחלק הקדמי של המארזים נראים אותו הדבר.

הכבל שאני צריך אמור להתחבר מפורט USB בחלק האחורי של המארז, להיכנס לתוך המארז דרך חור במארז, ולהתחבר למתאם USB שמחובר לשני הפורטים של USB בחלק הקדמי של המארז. קיים כבל כזה שאפשר לקנות בחנות? אם כן, אז איך קוראים לכבל כזה?

פורסם

בעקרון אתה יכול להוציא את חיבורי ה-USB שיש לך כרגע בפרונט, ולשים במקומם מאריך USB (פחות או יותר מה שהצעתי בתגובה הראשונה).

פורסם
  • מחבר

המארז עשוי משלדת אלומיניום והחלק הקדמי שבו נמצאים הפורטים של ה-USB מכוסה בכיסוי פלסטיק שחור שלא ניתן לפירוק (לפחות לא בדרך בטוחה שתאפשר להרכיב אותו בחזרה בלי בעיות). היות שכך, לא קיימת גישה לפורטים מתוך המארז, מה גם שפירוק של הפורטים הקיימים והדבקה של כבלים לחורים במארז עם דבק חם זה לא פתרון אלגנטי במיוחד, ובנוסף לכך אני אצטרך להעביר שני כבלים בשביל שני החורים, כאשר בלוח אם יש לי בסה"כ שני פורטים של USB. אבל, מאחר ולא קיימת גישה פיסית לפורטים זה לא ממש רלוונטי.

הדרך היחידה לחבר את הפורטים האלה היא באמצעות החוט שיוצא מהם לתוך המארז.

החיבורים האלה לא ממש חשובים לי בשביל להסתבך יותר מדי עם כל מיני חיבורים ואלתורים. פשוט, חשבתי שאם אפשר להפוך אותם לאופרטיביים באמצעות כבל סטנדרטי עם מתאם מתאים, אז זה יהיה נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים