פורסם 2005 באפריל 1320 שנים יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 6600 256MB. בקיצור הוא בלי מאוור,הוא נראה כך: בקיצור,אני רואה שבאמצע המשחקים הוא כזה מאט ומעצבן.. (וזו לא הפעם הראשונה) אני פותח את המחשב,נוגע בכרטיס וממש מקבל כביאה.. הכרטיס רותח במיוחד עד שהוא גורם לאווירה חמימה במיוחד מסבבו. מה לעשות?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים כוויה קודם כלוגם אם זה על 50-60 מעלות שזה בסדר בשביל כרטיס מסך אתה תקבל כוויה......אין חיישן טמפ' על הכרטיס?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לך לאפשרויות של הכרטיס מסך (באפשרויות של הדסקטופ)אמור להיות שם אופציה של טמפ' אם יש לך חיישן על הכרטיסספק אם יש
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים יש חיישן על הכרטיס, תבדוק טוב טוב באפשרויות של הדרייברים , ואם אין תתקין דרייורים חדשים.. לדעתי הכרטיס הנ"ל לא מתאים לתנאי אקלים בארץ, קירור פאסיבי פשוט לא אמין מספיק בחמסין של הארץ.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים עצה שלי - קנה לו קירור חדש... ותעדכן את הדרייבר ל76.41ד"א - תתחבר למסנג'ר
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים עצה שלי - קנה לו קירור חדש... ותעדכן את הדרייבר ל76.41ד"א - תתחבר למסנג'רלא צריך להיסחף קירור חדש....אפשר לקנות מאורר שיזרוק על הכרטיס קצת רוח....אבל הכל תלוי בחום שבתוך המארז....
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים בארץ קירור פסיבי (ועוד עכשיו בקיץ) זה הדבר הכי נורא שאתה יכול לעשות לכמ שלך.ותבדוק טמפ בביוס.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לא צריך להיסחף קירור חדש....אפשר לקנות מאורר שיזרוק על הכרטיס קצת רוח....אבל הכל תלוי בחום שבתוך המארז....נו... התכוונתי שיקנה מאוורר לכרטיס, קירור פסיבי וקיץ זה לא הולך ביחד...
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לאלתר איזה מאוור, בתור פיתרון זמני, או שתנקה עם באמת צריך את הקירור הפסיסבי הזה שלך.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים ממש אין צורך בקירור חדש...צריך קצת כישרון ומחשבה ואתה מארגן לו מאורר קטן של 40 מ"מ או להקריב סולט ולהכניס איזה מאורר 80 מ"מ והטמפרטורה תרד פלאים.. תלוי גם איך כל המארז מאוורר... מאוור בגג לא יזיק..
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר תודה חבר'ה,אני אקנה מאוור איכותי לכרטיס מסך.עכשיו למי שדיבר על הדרייברים - יש לי את הדרייבר הכי חדש.ואין לי חיישן על הכרטיס..אני לא מוצא את האפשרות שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.