עבור לתוכן

בעיית תצוגה לאחר עדכון ווינדוס

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל הנה הבעיה:

אני עובד עם מסך LCD של BENQ כתצוגה עיקרית, ע"ב כ. מסך radeon9500P, שמחוברת אליו גם טלוויזיה. יש לי את ערכת הדרייברים הכי חדשה של ATI, עובד עם WINXP (התקנה חדשה מיום שישי). בצורה רגילה ה catalyst control center מוגדר להציג על מסך המחשב את התצוגה העיקרית, ועל הטלוויזיה clone, ב theatre mode כדי שאוכל לראות סרטים ב DVD.

הרגע התקנתי את עדכוני WIN UPDATE שיצאו היום, ועשיתי ריסטרט כמתבקש למחשב. כשחזרתי לחדר ראיתי שהתצוגה בטלוויזיה משובשת לחלוטין - או שיש פסים אופקיים מרצדים, או שרואים את התוגה המון פעמים (tiled) ומטושטשת - בקיצור, לא עובד כמו שצריך.

רציתי לדעת עם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה לאחר הרצת העדכונים?

ניסיתי לשחק עם כל הגדרות ה control center ולא הצלחתי להפעיל את הטלוויזיה כמו שצריך. אני מעדיף שלא להסיר את העדכונים בשלב זה כדי לא לפתוח חורי אבטחה פוטנציאלים. יש למישהו רעיונות?

פורסם

try maybe changing the output to PAL or NTSC (depends on tv). if nothing helps, revert to older drivers, i can't think of a security risk that can be caused by gfx drivers.

פורסם

מחזק את מה שנאמר, תבדוק שבדרייבר שלך זה מכוון על שיטת שידור PAL.

פורסם
  • מחבר

מחזק את מה שנאמר, תבדוק שבדרייבר שלך זה מכוון על שיטת שידור PAL.

היה, וזה לא עזר. אבל התקנתי מחדש את הדרייברים, ואחרי הריסטרט זה הסתדר. אולי ההתקנה גרמה להתנגשות כלשהי? לא ברור... העיקר שנפתרה הבעיה :)

פורסם

תעבוד על דרייור 5.3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים