פורסם 2005 באפריל 1320 שנים שלום יש לי מחשב P4 1.7 של compacאתמול קיבלתי הודעת שגיאה שאין גישה ל my disk בכונן F: - כונן דיסקיםההודעה לא ניתנה לביטול ולכן ביצעתי ריסט, לאחר מכן המחשב הגיעה עד ללוגו של xp ונתקע,העלתי את המחשב ב safe mode ושם היתה לי המלצה לבצע שיחזור - עשיתי וזה לא עזראם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה שני סימני קריאה אחד על:plug & play bios extensionוהשני pnp bios extensionלפי חיפוש שעשיתי כנראה שמדובר בהתנגשות חומרה אך לא ביצעתי שום שינויבחודש האחרוןהאם יש פתרון חוץ מלפרמט?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים one step before format, try a repair install of windows, it helps sometimes. you can unplug all hardware from motherboard, and plug only necessary devices, see if problem continues (then re-attach hardware till you get problem again)
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר מה שעשיתי עליתי במצב בטוח נכנסתי למנהל ההתקנים ומחקתי את plug & play bios extension ו pnp bios extension הסרתי את daemon tools עשיתי ריסט ו... המחשב עלה בהתחלה קיבלתי הודעת שגיאה שקשורה לdaemon tools וזהו. המחשב פועל כבר כמה שעות עם כיבויי והדלקה כשיש רק את ההודעה של daemon tools בהתחלה. אני יתקין מחר את daemon tools ואני מקווה שההודעה תמחק. עכשיו יש לי שאלה בדיעבד: האם גרמתי נזק או ייגרם לי נזק בגגלל שהסרתי את ההתקנה של - plug & play bios extension ו pnp bios extension :s05: תודה
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לא עשית שום נזק, בריסט שאחרי שמחקת את ההתקנים הבעיתיים המערכת התקינה אותם באופן אוטומטי שוב-פעם, והפעם בצורה תקינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.