פורסם 2005 באפריל 1320 שנים תראו לפני כמה זמן נתנו לי כאן מפרט ואני רוצה אחד חדשהדברים שאני רוצה:עבד אי אמ די.... הבחור שאני מזמין ממנו אמר שחשוב שיהיה מגה אחד קאצ'powercolor radeon X800Xl 256 mbלוח אם שיעבוד עם דואלכרטיס רשת מובנהכרטיס קול מובנהבלי מסךבלי עכבר או מקלדתבלי רמקוליםומארז:A-TOP Alien PC Gaming Server SILVER 500Wתודה
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לפי מה שאני יודע במארז הזה יש ספק גנרי.תמסור לאותו האיש המבין שמגה קאצ' לא יעשה את הטריק,ויש רק בסוקט 754 ובסדרת הFX.ומה התקציב?
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים הבחור שאתה מזמין ממנו לא מבין מהחיים שלו, הוא מנסה לדחוף לך אינטל.הנה המפרט הקודם -AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבדGIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוחPDP DDR400 512Mb CL3 x2 - זכרונותSeagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיחPOWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסךLG GSA-4163B BULK - צורב DVDTeac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטיםA-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארזENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוחההבדל בין המעבד הזה לבין מעבד 4000+ (?1MB L2) הוא כ3500 שקל.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לך על מה ש-MCFLY מציע וזה יהיה מצויין בשבילך. אין לך שום צורך ב-1 מגה CACHE בשביל מחשב למשחקים.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים למה אתה מזמין מהבחור ולא מאיזה חנות טובה ונורמלית כך שגם תחסוך את פער התווך המיותר וגם את השקרים המגמתיים?רק אתמול סידרתי לחבר שני מחשבים בעסק שרצה לזרוק כי לא זזו. אתה יודע למה לא זזו? כי הטכנאי הזבל שמכר לו אותם לא רק מכר לו סלרונים רגילים עם לוחות סוג י' במחירים מופקעים, אלא שגם הבן זונה שם לו 256 זכרון על כל מחשב עם ווינדוס XP. הוספה של 256 לכל מחשב הביאה אותם למצב עבודה סביר אך עדיין לא מחפה על העושק, על העובדה שלמרות העושק דחף לו רכיבים סוג ג', ועל העובדה שה WIN XP והאופיס שעליהם שילם במיטב כספו גנובים.לך על המפרט של MCFLY מחנות נורמלית. שלא יעבדו עליך.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מפרט בזבזני.הוא עוד לא נתן תקציב לכן לי אין מה להציע בעניין,לדעתי הספק כוח הוא גנרי,לא יתנו סתם 500W.כונן קשיח סתם מפוצץ.160GB יספיק בהחלט.הזכרונות הםCL3 וPING נמוך זה טוב לגיימינג(מנסיון).עם צריך לשפץ משהו חוץ מזה זה צריך להגיע מפותח התרד'(כרטיס קול יותר איכותי וכו' וכו'.)
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים Omerole מה לעזאזל הקשר לפינג?!פינג זה בכלל Latency באינטרנטלא צריך CL2.5, ההבדל זניח בין CL3 ל CL2.5אני הייתי הולך על הזכרונות הטובים הכי זולים באותה חנות שקונים (A-Data / TwinMOS בד"כ)
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אני יודע,אבל לחבר שלי יש זכרונות CL3 ויש לו פינג 25 עם עצמו (CS:S) והמון תקיעות.P4 2.8 LGA775 PRESCOOT, לא עד כדי כך גרוע.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים Omerole שאתה לא יודע על מה אתה מדבר אל תגיד כלום, ושאתה חושב שיש לך מושג על מה אתה מדבר שלח לי או לאחד המנהלים הודעה פרטית ותבקש אישור להגיד את מה שיש לך להגיד. כי יותר bullshit ממה שאמרת עכשיו אני לא חושב ששמעתיWTF הקשר בין הCAS של הזיכרון לפינג של CSS?STFU
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אני מוכן לשים את כל הכסף שלי על זה שלא הזיכרונות הם אלה שעושים את הפינג הנמוך.ומי לעזאזל בודק חומרה עם CSS? תריץ סנדרה, תריץ PCMARK, תקודד סרט ותבדוק את ההפרשי זמן. פינג במשחקים זה הגדרות נכונות, לא זיכרון עם תיזמונים טיפה יותר הדוקים
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים יכול להיות שאני טועה,אבל זה מה שעשה את ההבדל,אני לא נעול בדעות שלי ואני ישמח עם תראה לי משהו אחר.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים זה לא עובדותאין שום פשוט שום קשר בין CL לפינג בשום צורה שהיאחוץ מזה שהפינג עם עצמו אמור להיות 0MSלא יודע איך זה ב CSSאבל פינג למחשב עם עצמו הוא 0MS כי שום אות לא יוצא מהכרטיס רשתככה שאי אפשר למדוד פינג
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים זה לא עובדותאין שום פשוט שום קשר בין CL לפינג בשום צורה שהיאחוץ מזה שהפינג עם עצמו אמור להיות 0MSלא יודע איך זה ב CSSאבל פינג למחשב עם עצמו הוא 0MS כי שום אות לא יוצא מהכרטיס רשתככה שאי אפשר למדוד פינגאיך להסביר את התקיעות שנעלמו??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.