פורסם 2005 באפריל 1320 שנים שלום לכולם,מחר יש לי מתכונת במדעי המחשב, והיידע שלי לוקה בחסר. מישהו מכיר אתרים שיש בהם לפיתרונות הן ב-C והן במודלים חישוביים?תודה רבה לעוזרים,Anatoli.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים http://www.csit.org.il*חומרי למידה למעלהאם אני לא טועה מודלים חישוביים ירדו, קח את זה בערבון ממש מוגבל.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר מודלים חישוביים לא יכול לרדת, בגלל שזה 2 יחידות מהבגרות. ירדו נושאים מאוד קטנים במודלים חישוביים.Anatoli.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים כן אתה צודק התבלבלתי מודלים חישוביים אני אלמד שנה הבאה, אני י"א עכשיו.אצלי במתכונת ירד מודל חישוב בסיסי RANDOME.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר גם אני בי"א, אבל אני כבר עשיתי 3 יחידות. 2 של C ואחת של ACCESS.הבגרות שלך היא בולשיט, אתה מקבל 90+ בלי ללמוד כלום. רק עכשיו אני לומד את החומר שבאמת צריך קצת להשקיע, עצים, רקורסיה, טנ"מים וכו'.Anatoli.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לי יש מחר מתכונת במדעי המחשב פסקל 2 יחידות ראשונות.....אם מישהו יכול לתת לי אתר עם פתרונות לבגרויות זה יהיה מאוד נחמד......תודה רבה! ובהצלחה לכולם!איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.