פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר צודקים הינה פרפר שתפסתי על המיטה שלי ...(הוא לא הגיע לשם לבד בואו נגיד) דרך אגב עשתי כל מני אופציות .... אני רוצה שתגידו מה הכי טוב .. 1. 2. 3. 4. ואולר שצלמתי יצא לדעתי בן זו** שאני ימצא עוד מה לצלם אני יעלה לאתר מכווה שזה לא יותר מידי
פורסם 2005 באפריל 1520 שנים מחבר תסביר את עצמך אני עדיין לא מבין את הלא בפוקוס ולא חדות וכל אלה אני מבקש שתסבירו לי כדי שאני ידע מה לתקן אוקייאחרי שאני יבין אותך אני יגיב לך ..
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים הסבר על רגל אחת ב4 וחצי בבוקר על פוקוס- אם תקרב את האצבע שלך לעין (משהו כמו 20-30 ס"מ) ותסתכל עליה, כל הרקע יהיה מטושטש, ואם תסתכל על הרקע- האצבע תהיה מטושטשת= אתה יכול להתמקד על מרחק מסוים פחות או יותר (הטווח זה כבר משהו אחר וזה בשיעור אחר).אותו דבר המצלמה שלך צריכה לדעת על מה להתפקס, כלומר על מה להתמקד= מה יהיה חד יותר לעומת הסביבה (בכלליות, זה לא מדויק כל מה שאני אומר פה זה רק כדי שתבין את הרעיון). סביר להניח שאתה משתמש במצב האוטומטי של המצלמה ולא שולט על הפוקוס ואתה רק צריך לעשות חצי לחיצה על ה- Shutter כדי שהמצמה תתפקס על המרכז או על מה שהיא תחליט ותסמן לך את זה על גבי המסך. אם תקרא בחוברת של המצלמה תוכל ללמוד כיצד לשלוט במרחק של הפוקוס. תקבע אותו על מרחק נמוך, תמקם את העצם בהתאם למרחק הזה מהעדשה ותצלם.בהצלחה.
פורסם 2005 באפריל 1620 שנים מחבר צודק .... אני יקרא את החוברת שיהיה לי זמן בטח בחג ....אני ישתפר וישם תמונות יותר טובותאבל בתמונות שלי רצתי להראות כמה הוא מתאים לסדין שלי חחחחחחחחחחחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.