עבור לתוכן

מה דעתכם על LG L1720P

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות את LG L1720P, נראה לי מסך מצויין המחיר טוב.

כמה שאלות:

האם יש הבדל בין 16ms ו-12ms בסרטים\משחקים וכו (קראתי מלא בנושא, לא קיבלתי תשובה חד משמעית)

(אני עדיין חי עם הסיוט הזה ממסכים צבאיים שטקסט היה נמרח כשמדפדפים עם גלגלת  :bash:)

DVI או 15פין - לקחת DVI רק בגלל יש לי יציאה כזאת בכרטיס מסך?? תוספת ביצועים (איזה ביצועים, קיבנימט)?

מה, מה זה נותן חוץ מתוספת במחיר?? שמישהו יגיד לי!

refreshment rate - אני הולך לשבור ת'עיניים ב-60Hz או לא? כי ראיתי שרוב המסכים לא מגיעים בכלל ל85!

שורה תחתונה - רואים טוב או שאני אשאר עם ה-F700B שלי ואמשיך לקבל קרינה לעיניים??

תודה לכולם

פורסם

תשמע מר בחור, המסך הזה של lg הוא מסך יחסית טוב למחיר שהוא עולה, אבל קח בחשבון שני דברים שצריך להסתכל אליהם לפני כל בחירת מסך lcd.

האחד הוא החברה המייצרת את המסך עצמו (דבר שמעיד המון, על איכות חומרים וטכנולוגית המסך).

השני הוא קצב ריענון.

שלא יבלבלו אותך, כיום לא קיים שום מסך 17" איכותי (ואני מתכוון לחברות טובות..לא mag או ctx) שיורד מקצב ריענון של 16ms, ולא צריך להאמין לכל הנתונים שחברות מפרסמות, זה הכל עניין של אינטרפולציה של חומרים או פשוט טריק שנקרא grey to grey....

בקיצור מסך איכותי שתומך ב 16ms מחברה טובה כגון samsung,sony,eiso,nec...יהיה הרבה יותר איכותי ממסך של חברת benq לדוגמא שנותנת לך 8ms...שבפועל מקיים את מה שנרשמם למעלה, ונותן קצב ריענון של 25ms....!

בקיצור ולעניין, מסך טוב=חברה טובה=מחיר טיפה יותר גבוהה אבל על איכות כפי שנאמר לא מתפשרים.

המסך שלך הוא מסך איכותי, אבל אני לא הייתי קונה אותו מהסיבה הפשוטה שהוא דגם שכבר ישן, שהולף להעלם בקרוב לחלוטין מהמדפים, ובכלל אתה יכול למצוא מסכים של סמסונג, הרבה יותר אייכותיים, קח בחשבון שאין להם יצאית dvi.

לגבי dvi, משמעו יציאה דיגיטאלית, וזה אומר העברת אות ותמונה קרובים יותר למציאות ויציאת vga, בנוסף תמיכה בכרטיסי מסך חדשים לקבלת תמונה איכותית יותר, מניסיון רואים את ההבדל בצורה משמעותית ולא כדאי להתפשר, בייחוד בגלל שמסך לא קונים כל יום, ועוד שנה dvi יהיה סטנדרט (כמעט כמו היום).

ולגביי השאלה של מריחה, שכח מזה לחלוטין לא קיים (שוב לפחות לא במסכים כמו שאתה מדבר אלהם..וטובים יותר בוודאי).

לסיכום, במידה ואתה גיימר, היית ממליץ לך לשדרג למסך של סוני (קח בחשבון שזו הוצאה מאוד מאוד מאוד גדולה, אבל אתה לא תרצה לעזוב אותו לעולם), או סמסונג, שלא כולל יציאת dvi, אבל ישלו את התמונה הכי איכותית שתמצא היום יחסית למחירו!

ולגבי lg הם טובים מספקים, אבל יש מומלצים יותר.

לגביי האם במסך הזה רואים טוב, אז התשובה היא כן, אתה תהנה מממנו מאוד, ולגביי 60hz או 85hz...אל חשש זה לא תותח אלקטרונים, זה מסך שמורכב מחימום של נוזלים ככה שהקצב לא ממש משנה פה.

בכל מקרה לגביי הקרינה, במידה ותחליט להישאר עם ה f700b שלך, עצה שלי, קנה לו קקטוס חדש, שלפחות הוא ישאב את כל הקרינה ולא אתה... ;D

בהצלחה.

פורסם

בקיצור מסך איכותי שתומך ב 16ms מחברה טובה כגון samsung,sony,eiso,nec...יהיה הרבה יותר איכותי ממסך של חברת benq לדוגמא שנותנת לך 8ms...שבפועל מקיים את מה שנרשמם למעלה, ונותן קצב ריענון של 25ms....!

זה ממש לא נכון, הBenQ 8MS ממש מהיר, יש ביקורת עליו בToms, הוא יותר טוב מה710T שהוא 12MS וממש מספק את הסחורה.

Sony דווקא דיי איטיים, ה16MS שלהם מגיע ל30MS.

פורסם
  • מחבר

דגם מתיישן? יש מצב שאני ייתקע עם פיקסלים שרופים ולא יהיה להם מסך להביא לי??  ???

אם כך, אז סדרת ה-1730 טובה יותר? לפי דעתי הם מכוערים ואי אפשר לתלות אותם שזה חשוב לי.

סמסונג לא בא בחשבון בגלל האחראיות שלא ממש מוצאת חן בעיניי.

ובכלל יש לי מזל עם LG (טפו טפו), אז אני רוצה להיות עיקבי...

אז יש מתחרה שווה ל-L1720P או שאני לוקח אותו?

פורסם

דגם מתיישן? יש מצב שאני ייתקע עם פיקסלים שרופים ולא יהיה להם מסך להביא לי?? ???

אם כך, אז סדרת ה-1730 טובה יותר? לפי דעתי הם מכוערים ואי אפשר לתלות אותם שזה חשוב לי.

סמסונג לא בא בחשבון בגלל האחראיות שלא ממש מוצאת חן בעיניי.

ובכלל יש לי מזל עם LG (טפו טפו), אז אני רוצה להיות עיקבי...

אז יש מתחרה שווה ל-L1720P או שאני לוקח אותו?

תראה גם הוא היה המסך שאני הייתי רוצה, אבל ממה שהבנתי הקונטרסט שלו נמוך [1:450], כאילו עזוב נתונים ..

תראה פה

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=114387.0

ה1730B זה המסך שאני כנראה אקנה, יש לו 1:550 ונראה לי שהקונטרסט שלו טוב יותר.

מכוערים? הם לא מכוערים, פשוט ה1720 ממש יפים. ה1730B הם יותר כמו כל מסך LCD, עיצוב סטנדרטי כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים