פורסם 2005 באפריל 1220 שנים יש לי RADEON 9800 PRO, וטלויזיה ישנה (PAL), קיבלתי עם הכרטיס מסך 2 כבלים: אחד S-VIDEO ל S-VIDEO ועוד אחד RCA ל RCAועוד מתאם כזה של S-VIDEO ל RCA, בכרטיס מסך יש יציאת S-VIDEO אז חיברתי אליה את המתאם ואליו את הכבל RCA-RCA וגם לטלויזיהוהכל עובד סבבה.הבעיה היא עם הכבל של ה S-VIDEO, כשאני מחבר אותו לטלויזיה ולמחשב אני רואה בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הפורמט (PAL, NTSC)ולא עוזר כלום, קניתי כבל חדש (S-VIDEO), דיגיטלי ועדיין יש את אותה בעיה, שמתי לב שכשאני מחבר את הכבל למחשב אז לשניה אחת זה צבעוניואחר כך שוב שחור לבן, שיחקתי עם זה קצת וגילית שאם אני מכניס את הכבל ממש ממש קצת אז זה צבעוני (אבל יש טיפה הפרעות באיכות) ואם אני מכניס אותו עד הסוף אז זה שחור לבן.מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה פה? מה אפשר לעשות?זה נראה כמו בעיה מגעים הפוכה..
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לדעתי משהו לא טוב בכבל ליתר ביטחון תבדוק את אותו כבל אצל מישהו שה- TV OUT שלו עובד פיקס, ובדרך אולי גם תקח ממנו את הכבל ותבדוק ככה תוכל לצמצם את האפשרויות של מה לא תקין.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים מחבר גם אני חשבתי שזה הכבל אבל קניתי עוד אחד (יש לי שתיים של S-VIDEO ל S-VIDEO) וקורה בדיוק אותו דבר.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אוקיי אבל זה עדיין לא מה שאמרתיתלך לבדוק את הכבלים אצל מישהו שהכל אצלו פיקס, ותבדוק את הכבלים שלו אצלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.