עבור לתוכן

מסך ישן של 486 נייד..אפשר לשמש את המסך בצורה כלשהיא?

Featured Replies

פורסם

מחשב נייד ישן בטירוף אבל המסך תקין

יש מצב לשמש את המסך שלו איכשהו?

יש רעיונות?

פורסם

היה כבר מישהו שחיבר מסך של מחשב נייד כתצוגה נוספת ושם את זה בגג של המארז

תחשוב אתה, אתה תצטרך לחיות עם זה ולא אנחנו :silly:

אבל לשים את זה בתור תצוגה נוספת במקום כלשהו במארז נשמע מעולה :>

נ.ב

הפרוייקט שלו נמצא איפשהו במאגר המודינג של האתר

פורסם
  • מחבר

אני יודע למה אתה מתכוון משם בא לי הרעיון לשמש אותו..

יצא לו ממש טוב..

השאלה כיצד עושים את זה?

מישהו יכול לכוון אותי?

פורסם

מצתרף לשאלה.. איך אני יכול לחבר מסך כזה..

פורסם

מצטרף לשאלה, מהתייעצות בפורום הבנתי שצריך בקר - שאין מאיפה להשיג (לי בכל אופן :| יש לי סתם מסך זרוק וחדש בבית).

פורסם

תמיד אפשר להכין אחד .. אבל אני רוצה שמי שהוא עם יכול לשים פה מדריך איך לחבר אחד כזה....

פורסם

מדריך לבקר?

קודם כל מה אתה רוצה שיופיע ב-LCD? השולחן עבודה או סתם איזה שהיא תצוגה רגילה עם טקטס וכו'...?

דבר שני בקר ידרוש הרבה חלקים שיהיה לך מאוד קשה להשיג אותם... בשביל לחבר את המסך אתה תצטרך כביכול כ.מסך נוסף (שזה לכאורה הבקר).

פורסם

לדעתי לא צריך בקר.. כי זה מסך LCD רגיל... צריך רק לדעת איך לחבר את החוטים.. בטוח יש איזה מדריך...

אם אתה רוצה שיראו מה שרואים במחשב אז תלוי אם הכרטיס מסך של תומך בשתי יציאות.. אם לא זה כבר יחסית סיפור

לחבר בקר בpci

פורסם
  • מחבר

הכוונה כמובן לחבר את המסך לכרטיס מסך שיש לו שני יציאות..

בקר חייב להיות דבר כזה?

אי אפשר פשוט אישהו להלחים למסך חוט של מסך רגיל?

ורצוי שיופיע השולחן עבודה..

אבל כמובן שאפשר להתפשר גם על תצוגת מעלות או משהו כזה.

פורסם

לא ילך בלי בקר. זה סיפור די מסובך.

יש משהו אחר, לא אולטימטיבי אבל חביב, שזה לגרום בעצם לכל המחשב לתפקד כמסך. ראיתי פעם מדריך ב bit-tech איך לעשות את זה. אם אתה יודע ויז'ואל בייסיק אז זה יכול להיות לך די קל.

פורסם

יש שני דרכים לחבר מסך של מחשב נייד אחד בקר מיוחד והדרך השניה לחבר אןתן ליציא של SVGA אם אני לא טועה ומסך כזה ישן הוא 16 צבעים אז לחבר ל SVGA לא יוריד את מספר הצבעים

פורסם

יש לי גם מסך מנייד ישן איך אפשר בכל זאת לחבר אותו כמסך לכל דבר למחשב רגיל.

ייש למסכים של מחשבים ניידים חיבור דיגיטלי ללוח האם ישירות וחיבור לכרטיס מסך רגיל VGA הוא אנלוגי וכל מסך של נייד יש לו קונפיגורצית כבלים שמתחברים ללוח האם בצורות שונות לכן אין בשוק מתאם למסכים ניידים שישמשו גם ליציאה אנלוגית.

אם משהו מומחה לאלקטרוניקה והוא יכול לתת מדריך שיסביר באופן כללי איזה רכיבים צריכים לכזה מתאם ואיזה מעגל ואז כל אחד עם המסך של הנייד שיש לו יוכל להתאים פחות או יותר מעגל כזה למסך שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים