עבור לתוכן

חמ"ל - הציטוטים הנבחרים

Featured Replies

פורסם

לזכרה של הסדרה השנונה והמצחיקה בכל תולדות ערוץ 2, הרי לפניכם כמה קטעים שחוברו ע"י חברי ללימודים, Saliman, בזמן שיעור ניתוח-מערכות:

מונולוגים:

אתה יודע מה זה מרג"ם פצמ"רי? זה קישוא מדבר שמסוגל לשגר 16 אלף פצצות מרגמה איראניות לעבר גבול טג'יקיסטן-בולגריה תוך פחות מחצי שעה.

אתה יודע מה זאת מלגזה רמפוזית?? זו מלגזה תוצרת גרמניה המערבית שמסוגלת לשגר את עצמה בטלפורטציה חמישים פעם בשניה לעבר חברה שלי לשעבר במערב דיזינגוף בלי לשבור אפילו כוס חד פעמית אחת.

אתמול פגשתי טרמפולינה אוזבקית שהומצאה לפני חמישים ושש שנה באדום העתיקה על ידי שני פליטי ארגון שחרור פלשתין שיוקם רק שלושים שנה לאחר מכן בדרום ביירות.

אתם יודעים שבכוס קפה אחת יש חמישים ואחת מיליון בקטריות טורפות אדם שמסוגלות לשגר לעברך ארבע מאות מרג"מים פצמ"ריים ושלוש טרמפולינות אוזבקיות ועל ידי כך לגרום לחורבן כל האנושות בגלל שמה שהחמאס עושה בחמישים שנה, בקטריה לא עושה אפילו ביום אחד.

אתה יודע מה זה מני ארמני???!?! זה כלי נשק מיוחד שנמצא בידי צבא המורדים הגרוזיני ושבעזרתו נחלצו הפרטיזנים של צפון מזרח בלגרד מכלא אנגליה הקיצוני שנוהל על ידי לואי השמונה עשר, שבכלל היה מלך צרפת ולא אהב להתקלח.

את יודעת מה זה דאודורנט חורחורבה?? זה דאודורנט מיוחד שפותח בידי צבא ארצות הברית של אמריקה ונועד להרס המוני של כל תפוחי האדמה באשר הם על פני כדור הארץ.

אתמול תקף אותי אוגר בוטרטי, זה כלב נכיה גדול במיוחד שביכולתו לשתק אותך רק באמצעות מבט אחד לעבר אזור הרבייה שלך והשפרצה של נוזל  כימי היפר-פרוסטטי לתחום ההגדרה המקסימאלי של הפונקציה של העין שלך. O_o

בשנה שעברה הייתי נשוי לסוכנת סמויה של הקרטל הג'מאייקני. היא גרמה לי לרגל אחרי סבו השלישי מצד הדוד הימני של ג'ורג' BMW  בוש.

דיאלוגים:

- תגיד, איפה היית אתמול בערב?

- ביליתי בקזינו היפני שבדרום מזרח סיני עם שתי קוזינות גרמניות תוצרת אוקראינה.

- רגע ואתה לא ידעת שאתמול בערב הקפיצו את כולנו למערך הגנתי 6-6-8 מיוחד לרגל יום העצמאות הקנדי???

- לא, חטפו אותי שני תימני וסנאי.

- תגיד, אתה מכיר את אחותי?

- לא, בדרך כלל אין לי נטייה מיוחדת לשחק בול פגיעה בשירותים ניידים אחרי שחשפנית ניגרית גונבת לי את כל החסכונות מהעשרים שנה האחרונות.

- בסדר, אבל מה זה קשור??

- לא יודע, נגמר הקפה.

- תגיד, אתה מכיר את ששון גבאי?

- לא, מי זה?

- נו זה המכוער הזה שמשחק תמיד מחבלים בסרטים הוליוודיים ביחד עם אקי אבני ועכשיו הביאו אותו גם לתוכנית המטומטמת הזאת שיאיר לפיד כותב אותה

תריאלוגים:

- חילבי: בואנה, הרגה לי ת'צורה השפשפת הזו שחטפתי בטיול בהודו מלפני שנתיים...

- הקונסול הניגרי: כן, שמעתי על מה שקרה אז עם פינטו בפלישה המסווגת ההיא.

- פינטו: מה אני קשור בכלל??

- חילבי: אתה לא.

- הקונסול הניגרי: צודק, זה היה בכלל אבא של אבו מאזן בתקופת הסקס החופשי שלו מסביב לעולם כשהוא עוד יכל ללבוש קונדומים זוהרים בחושך על הראש.

- יאיר לפיד: תגיד פינטו, למה ההורים שלך קראו לך על שם פיאט?

- פינטו: לא ההורים שלי קראו לי פינטו, אתה קראת לי פינטו, אני בכלל אלי פיניש ואני לא יודע אפילו לשחק.

- ליאור אשכנזי: נכון. אבל אתה בכלל זאת נכנס לכלא במקום השגריר ההונגרי שמכהן כעת בשבי הסורי, הילדה שלו בטח מאוד תתגעגע אליך כי היא עולה לכיתה ג'.

- פינטו: נו חלאס כבר תמיד לדפוק אותי, אפילו לחבר ממטרה טומבגית אתם לא יודעים ואתם רוצים להכניס אותי לכלא??

- יאיר לפיד: אתה יודע בכלל מה זו ממטרה טומבגית?

- ליאור אשכנזי: זו ממטרה מיוחדת תוצרת חיל האוויר של הרפובליקה המאוחדת של זאיר, שממוקמת במרכז אפריקה, שמסוגלת להשפריץ חמישים אלף אנטי-נוגדנים של גבינת קוטג' של תנובה לעבר אזור החלציים של כל עז ממותגת שנרכשה בשנה האחרונה על ידי הממשלה המורדת של דרום סיביר.

- פינטו: אה.. כוס אמאשך יא חרא יא אפס יא קקה מייקה.

ריבועולוג:

סוכן סמוי א': שני חברים יצאו לדרך.

סוכן סמוי ב': בים.

סוכן סמוי ג': בם.

סוכן סמוי ד': כוס אמאשלכם יא חארות יא אפסים יא קקה מייקות!!!!!

הסתעפות בעלילה:

ליאור אשכנזי: חטפו אתמול את פינטו מורדים סודאניים חמושים בבננה היפר גלאקטית.

רענן: יופי לי..

מפנה חיובי:

ברבי מתפשטת

מפנה שלילי:

חילבי מתפשט

סיבוך מפתיע:

לחילבי יש זין קטן.

תגלית מרעישה שמובילה להתקדמות בעלילה:

המצאת הגלגל.

הסתבכות בעלילה:

פינטו מקבל קובייה הונגרית.

הפתעה:

בכלל מסתבר שזו גולה מלד"רית.

הסבר:

אתם בכלל יודעים מה זו גולה מלד"רית?? זו גולה מיוחדת בעלת סיווג צבאי ביטחוני גבוה שמאפשר לה גישה לכל ההקלטות הסודיות של מובארק שר במקלחת בעודו מנהל דיון סוער עם כל הליגה הערבית.

בינתיים:

בו זמנית מתברר שאמא של חילבי היא בכלל לא אמא שלו ושהיא מאומצת.

חילבי מגיש עתירה לבג"ץ בנוגע לתגלית המרעישה של הקוליפורמים בחומוס, שאימצו את אמא שלו לפני שהוא ידע על כך.

בתגובה, הקוליפורמים מקימים ארגון טרור בשם Coolיפורם ושולחים מכוניות תופת מלאות בחומוס עם קוליפורמים לכל האזורים המרכזיים בערים הגדולות בעולם.

בין לאדן נעלב ומתחיל לבכות.

לסיום, סוף טוב:

פורצת מלחמת עולם שביעית, כל העולם נהרס וחייזרים מקימים פה שירותים ציבוריים בשקל.

[glow=red,2,300]כל הזכויות שמורות ל- Saliman[/glow]  ;)

חל איסור מוחלט לתרגם, להעתיק או לשכפל קטעים מציטוטים אלה, בשום צורה ובשום אמצעי אלקטרוני, אופטי או מכני, לרבות צילום והקלטה, אמצעי איחסון והפצת מידע, ללא אישור בכתב מאת יאיר לפיד הכלי.

פורסם
:lol: קרעת אותי :lol: כל הכבוד על ניצול הזמן למטרות חיוביות :)
פורסם

לכל אלו שלא יודעים חמ"ל=חדר מלחמה.

עבודה יפה על המשפטים, אז בכל זאת יש משהו טוב יוצא מהבית-ספר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים