עבור לתוכן

IPOD mini - דור ראשון, שני? מה ההבדלים בניהם?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם...

יש לי אפשרות לקנות איפוד מיני בן שנה (4GB) + שלט, דיסק עם דרייברים ו-ITUNES, כבל USB שמשמש כמטען, כבל Firewire, מטען רגיל, Beltclip , אוזניות חדשות, ו-2 Skins ב800 ש"ח

האם זאת עסקה הוגנת? שווה לי ללכת על זה?

אני מאמין שמכיוון והמכשיר נקנה לפני בערך שנה הוא מהדור הישן...מה החסרונות של הדור הישן לעומת החדש? מה ההבדלים בניהם בכלל?

כל אינפורמציה נוספת תעזור לי מאוד...

בתודה

ניר

פורסם

18 שעות פעולה בדור החדש (מול 12 בישן?)

החדש מגיע גם בגדלים של 4 ו 6 GB, ויש לו צבעים בוהקים יותר.

הוא בטוח דור ישן (הדור החדש יצא ממש עכשיו).

השאלה כמה אתה מוכן להוציא.. ב 1200 ש"ח יש ב 5GB את ה RIO CARBON למשל.

הדור החדש עולה בארץ, 4GB, כ 1400 ש"ח.

http://www.ipodlounge.com/index.php/articles/comments/understanding-the-ipod-family-new-ipod-minis-and-photos/

פורסם

אייס אין ק'ארבון ב1200 שקל... תרד מהעניין

זה 1500 מינימום

זה שבאולסייל יש איזה מכרז וזה לא אומר

פורסם

אייס אין ק'ארבון ב1200 שקל... תרד מהעניין

זה 1500 מינימום

זה שבאולסייל יש איזה מכרז וזה לא אומר

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1594614

המכרז הנ"ל הוא ישירות מהיבואן הרשמי של RIO בארץ. הוא על 1200 ש"ח, וממספר הפעמים שראיתי עד כה, הוא נסגר במחיר הזה... (ומספר אנשים באתר רכשו אותו משם במחיר זה)... העיקר שאתה יודע.

פורסם

עדיין מדובר במכרז ולא מחיר רישמי שניתן לקנות מחנות רגילה.

פורסם

מה שעושה לך את היום... למרות שזה המחיר הסופי כמעט בכל המקרים....

פורסם

קום מותק, עוד לא הבנת שכבר מזמן הספקים מגנים על עצמם מהפסדים במכרזים האלה ?

כבר אין מצב בשום אופן "לזכות" במכרזים האלה במחיר נמוך יותר ממה שהספק יסכים למכור לך. אם שזה יבוא בצורה של "מחיר התחלתי" שלפעמים אפילו גבוה יותר ממה שניתן למצוא בחנויות (לפי זאפ) :screwy: או שזה פשוט יבוא בצורה של "סוכנים סמויים" שלהם שידאגו "להקפיץ" את המחיר ולוודא שאף משתמש אמיתי לא יזכה במוצר במחיר הפסד מבחינתם..

מה שאני אומר, זה שאם המוצר הזה נסגר כבר פעם במחיר הזה, תהיה בטוח שהספק לא מפסיד כסף מהעסקה הזאת, בטח ובטח אם הוא ממשיך כל הזמן להציג אותו באותו מחיר "התחלתי".

פורסם

אנקודר מותק, אם לא שמת לב ממש לא דיברתי כאן על הפסד או משהו בסגנון, לא חשתבי לשנייה שהספק באמת מפסיד מדברים כאלה.

פשוט זה לא מחיר שתוכל למצוא בחנות, וזה עדיין מכרז. להגיד למישהו שהנגן עולה 1200 ושלוח אותו למכרז זה לא עסק.

פורסם

אז זה בדיוק מה שאתה לא מבין, זה כן מחיר השוק שלו, אחרת הוא לא היה נמכר במחיר הזה גם לא במכרז.

אם אפשר להשיג מחיר כזה במכרז, אפשר להשיג מחיר כזה גם בחנויות. אם ראית אותו במחיר יקר יותר בחנות, זה לחלוטין בגלל חמדנות של אותה חנות, וכל מה שאתה צריך זה למצוא חנות אחרת..

פורסם

רק הבעייה שבכל החנויות זה יעלה את אותו המחיר הגבוהה..

פורסם

נו אז תקנה ישירות מהיבואן (דרך ה"מכרז" או פשוט תפנה אליו), מה הבעיה ?

פורסם

הבעייה היא שאני עושה את זה, ואתה אולי, ועוד אחד שניים.

הרוב לא יעשו את זה... כי :

1. לא ידעו על האופשרות.

2. יעדיפו לקנות מ"חנות".

פורסם

טוב מה אתה רוצה לשמוע, שגם במחיר היותר יקר שלו בכל חנות (למרות שאני לא רואה סיבה לא לקנות במכרז אם אפשר, במיוחד שזה היבואן הרשמי), הוא עדיין עדיף על ה IPOD MINI, זה יעשה לך את היום ?

דרך אגב, אני הזמנתי את שלי מארה"ב (דרך MUSTOP, לא היה אותו בארץ כשקניתי אותו), והיום אני בדקתי, אפשר להשיג אותו שם במחיר מגוחך של 160$, שאז כולל משלוח לארץ, הוא יעלה הרבה פחות מ 1000 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני שמח שמצאתם מקום להתווכח אבל בואו נחזור לרגע לשאלה האמיתית שלשמה נולד הת'ארד זה...

האם העסקה הוגנת?

האם המחיר מתאים למוצר?

אני מודע לכך שזה הדור הישן...אך מצד שני אני מקבל המון אקססוריז....השלט לבד עולה בסביבות ה250 ש"ח אם אני לא טועה....

חוץ מזמן הסוללה..מה עודה שונה בין הדורות?

תודה מראש

ניר

פורסם

רשמתי מה שונה, מה לא ברור...

לגבי העסקה, אם הנגן במצב טוב, זה נשמע סביר (במיוחד לאור זה שכל תוספת של APPLE למכשיר עולה הרבה כסף). למרות ששוב, אם אתה יכול להוסיף 400 ש"ח, לפי דעתי עדיף את ה RIO CARBON.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים