פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אהלןבקשר לשאלה 3... לא בטוח תצליח עם החברה שלך וגם אולי תמות ב7 שנים האלהאה כן פטנט מחזיק רק ל100 שנה כלומר אם אתה בוחר באחוזים או להקים חברה משלך תדע שאחרי 100 שנה זה לא יהיה שווה כלום (כאילו אם את חושב על הדורות אחריך)
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מספר טיפים לרשם הפטנטים המתחיל: 1. אם אתה עובד יחד עם עוד מישהו ויש לכם פריצת דרך החתם אותו על חוזה סודיות נוקשה שימנע ממנו (וגם ממך) לפרסם את הפטנט בלי אישור. 2. אל תפרסם שום דבר בקשר לפטנט לפני שפנית לרשם הפטנטים כי ברוב המקרים בקשתך לפטנט לא תתקבל. 3. פנה לרשם הפטנטים (רצוי בעזרת עו"ד שמבין בתחום) ורשום מספר פטנטים אשר יכסו את המוצר שלך. 4. עכשיו שיש לך פטנט אתה יכול להתחיל להרוויח!
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים הייתי מעדיף להרוויח אחוזים ולשים בבנק כמה שנים(דיי הרבה למען האמת). תארו לכם דבר כזה מחזיק 20 שנה בבנק. ואי זה הרבה.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר אני אמרתי בהתחהל אחוזים הכי חכם ככה יש לי כסף לכל החיים במינון טובאבל עכשיו שאני חושב על זה כאילו.... מה 500 מיליון זה פול כסף אתם יודעים כמה זמן יקח להווריח את זה באחוזים וגם אם אני אשקיע נכון רק חמישית מה500 מיליון אני אהיה הרבה יותר מאושר מהאחוזיםכי בואו נגיד שה500 מיליון + הכסף שאני ארוויח (אם אני ארוויח) בהשקעות יהיו יותר מהאחוזים שאני אקבלוגם האחוזים זה ל100 שנה כי פטנט מחזיק רק 100 שנה
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים הייתי לוקח 500 מיליון בלי לחשוב פעמייםלא צריך להיות חמדניםומה קורה אם הפטנט לא יצליח והאחוזים שלך ישאפו ל-0?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר הייתי לוקח 500 מיל בלי לחשוב פעמייםלא צריך להיות חמדניםומה קורה אם הפטנט לא יצליח והאחוזים שלך ישאפו ל-0?בדיוק דעתיגם מה תעשה עם יותר מ500 מיליון?!אין לך מה לעשות כי האחוזה של יו הפנר עולה 400 מיליון.....
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר מי אמר שהוא לא רוצה כסף?!וואי אני לא מבין אנשים שאומרים את זהמתערב שאם יבואו להם עם מזוודה של 500 מיליון דולר הם לוקחים את זה ובורחים
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים RTP אתה יודע איזה מזוודה צריך בשביל להכיל 500 מליון דולר? ואם נותנים לכם את ה500 מליון בסנטים? :lol:
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר מזוודה על שיק (צ'יק!)אם יתנו לי בסנטים אני אלך להמר בקזינו במכונות האלו למרות שזה ממש פארשי
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר !#@!#זה לא שאלה כמו אם היה לך מיליון דולר מה היית עושהזה שאלה הרבה יותר מציאותית (עזוב את הסכומים אני מדבר מבחינת עיקרון השאלה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.