פורסם 2005 באפריל 1120 שנים לא מזמן שאלתי על בעייה שהייתה לי בדום 3 שהיו לי תקיעות מעצבנות אז התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס בחזרה והכל הסתדר ושיחקתי ב1280X1024 ברמת פירוט HIGH ופילטרים AA 4 ולא היו תקיעות בכללעכשיו התקנתי את HALF LIFE 2 ושמתי ברזולוציה 1280X1024 והכל על HIGH וללא פילטרים ויש לי הרבה תקיעות. אז הורדתי את רמות הפירוט לרמה המומלצת שזב MEDIUM ןעדיין יש תקיעות, מה לעשות ומה גורם הבעיה??בנוסף ללכך זמני התעינה ארוכים מדי והדיסק הקשיח שלי מרעיש מדי , יכול להיות הא הגורם לבעיות??אני מבקש לקבל תשובה מקצועית ככל שניתן עם פירוטמקווה שלא מטריח אתכםתודה SHIMON1המפרט בחתימה
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים היו לי אותן הבעיות. הוספתי זכרון וזה נפתר....באמת ניראה לכם שגיגה זיכרון לא יספיק להריץ משחק ברמה גבוהה?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לא יודע מה הקשר לזיכרון אבל על R9800P המישחק עובד מצויין כולל פילטרים..תחפש דריוור יותר טוב.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים בהחלט הגיוני שזה קשור לדרייבר , בעיקר אם אתה משתמש בדרייבר לא רישמיידוע שבדרייברים לא רישמיים , יש בעיות בחלק מהמשחקים
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים הזמני טעינה קשורים ביותרלא המשחק לא כזה חמוד כמו שאתם חושביםהוא יפעל חלק רק על 768 זיכרון פנימי ומעלהאפשר לומר שהוא כבד כמו דום 3
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים הזמני טעינה קשורים ביותרלא המשחק לא כזה חמוד כמו שאתם חושביםהוא יפעל חלק רק על 768 זיכרון פנימי ומעלהאפשר לומר שהוא כבד כמו דום 3קודם תחשוב מה להגיד במקום לפלות שטיות.המישק עובד מצויין (70FPS) וזמני תעינה קצרים יחסית (20-15 שניות מקסימום) גם ב512M DRR והמישחק בהרבה יותר קל מאשר מנוע של דום 3ו HL2 מישחק שדום בכלל לא מתקרב עליו בכל תחום. וכל אחד יסכים איתי.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים half life 2 כבר יותר מדום3.ומשחקים כאלה צריכים ג'יגה של זכרון. אני מבטיח לך שאם תוסיף 512 נוספים הכל יעבוד חלק....אבל באמת חלק, וזמני הטעינה יתקצרו פי 2. מנסיון.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים חחח עכשיו קלטתי למה אתם אומרים ש HL2 יותר כבר מDOO3 ואני אומר ההפך כי יש לכם כרטיסים של אנוידיה בכל מיקרה הכרטיסים כבדים באותו רמה תלוי איזה כרטיס ברשותך כמות הזיכרון יותר חשובה לD3 מH2 מפני שיש שם טקסטורות מאוד כבדות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.