פורסם 2005 באפריל 1220 שנים ברגע שהנחש פרק את הלסתות שלו ומתחיל לבלוע את הטרף הוא ניהיה חסר הגנה והוא לא יכול לעשות לכם כלום.הוא חייב לסיים לבלוע את הטרף, וגם אחרי שהוא סיים הוא לא במיטב כושרו.במיוחד שמדובר בנחש שבלע קנגרו, אם אני לא טועה הוא צריך 3 ימים לעיכול של דבר כזה וזה ארוחה שמספיקה לו לאיזה שבועיים.הייתי משער שלקח לו בערך 15 - 20 דקות לבלוע את הקנגרו מרגע שהוא פרק לסתות, לא כולל החניקה של הקורבן לפני.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים הייתי משער שלקח לו בערך 15 - 20 דקות לבלוע את הקנגרו מרגע שהוא פרק לסתות, לא כולל החניקה של הקורבן לפני.אני אומר לקח לו יותר משו כמו 3/4 שעה- שעהחםם ליייייייי
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים בנאדם - נתקעת לו עצם קטנה בגרון והוא נחנק. נחש... כל הגוף שלו זה גרון אחד גדול
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים נראה לי שכל התמונות האלה ערוכות באיזה תוכנה. יש שמה קטעים שלא נראים מציאותיים מבחינת התמונה עצמה. לא יודע... זה נראה עם הדבקות וכו'.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אני לא מבין מה כולם נדהמים.כלומר כן,זה מגניב ותמונה יפה והכל,אבל באמת,זה לא כזה מדהים,זה מה שנחשים עושים.במיוחד שמדובר בנחש שבלע קנגרו, אם אני לא טועה הוא צריך 3 ימים לעיכול של דבר כזה וזה ארוחה שמספיקה לו לאיזה שבועיים.הייתי משער שלקח לו בערך 15 - 20 דקות לבלוע את הקנגרו מרגע שהוא פרק לסתות, לא כולל החניקה של הקורבן לפני.אם אני לא טועה אז ארוחה של ארנב מספיקה לחודש(או שאני מתבלבל וזה בעצם שנה,אבל אני זוכר שזה היה מלא זמן).אחד הדברים המגניבים בנחשים,הוא שהם שולטים במטבוליזם שלהם ולכן הם יכולים "להמית" את עצמם ולחכות לטרף.כמובן שיש זמן מסוים שאחריו הנחש ימות באמת אם הוא ימשיך ככה.ראיתי תוכנית על נחשים,ושם הראו צילומים אינפרה אדום(מראים את חום הגוף) והראו את חום הגוף של הנחש ואיך החום נעלם כאילו שהוא מת ולאחר תקופה של 3 שבועות כשעבר טרף,החום חזר.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים לא הסברתי את עצמי נכון, התכוונתי ללפחות שבועיים בסביבות החודש באמת.ושאתה אומר שארנב מספיק לחודש זה לנחש שראית בתוכנית, לנחש פה לא נראה לי שארנב מספיק לחודש...ככה שהזמן שהוא "שבע" תלוי בגודלו לעומת הטרף שלו.אבל בנוגע לזה שהארוחה מספיקה לו לשנה, 99 אחוז שזה לא נכון.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אני לא מבין מה כולם נדהמים.כלומר כן,זה מגניב ותמונה יפה והכל,אבל באמת,זה לא כזה מדהים,זה מה שנחשים עושים.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים what the hall?!?!ולזה ששאל, זה מדהים לראות את זה, איך יצור קטן כזה בולע יצור שכפול מגודלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.