עבור לתוכן

נחש אוכל קנגורו, בתיאבון רב

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שנחש עם קנגרו בגרון יכול לעשות לכם משהו, אבל ניחא :lol:

• תגובות 41
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברגע שהנחש פרק את הלסתות שלו ומתחיל לבלוע את הטרף הוא ניהיה חסר הגנה והוא לא יכול לעשות לכם כלום.

הוא חייב לסיים לבלוע את הטרף, וגם אחרי שהוא סיים הוא לא במיטב כושרו.

במיוחד שמדובר בנחש שבלע קנגרו, אם אני לא טועה הוא צריך 3 ימים לעיכול של דבר כזה וזה ארוחה שמספיקה לו לאיזה שבועיים.

הייתי משער שלקח לו בערך 15 - 20 דקות לבלוע את הקנגרו מרגע שהוא פרק לסתות, לא כולל החניקה של הקורבן לפני.

פורסם

הייתי משער שלקח לו בערך 15 - 20 דקות לבלוע את הקנגרו מרגע שהוא פרק לסתות, לא כולל החניקה של הקורבן לפני.

אני אומר לקח לו יותר משו כמו 3/4 שעה- שעה

חםם ליייייייי

פורסם

איזה מגניב. אני רוצה לאמץ את השיטות שלו.

פורסם

בנאדם - נתקעת לו עצם קטנה בגרון והוא נחנק.

נחש... כל הגוף שלו זה גרון אחד גדול ^_^

פורסם

נראה לי שכל התמונות האלה ערוכות באיזה תוכנה. :screwy:

יש שמה קטעים שלא נראים מציאותיים מבחינת התמונה עצמה. לא יודע... זה נראה עם הדבקות וכו'.

פורסם

אני לא מבין מה כולם נדהמים.

כלומר כן,זה מגניב ותמונה יפה והכל,אבל באמת,זה לא כזה מדהים,זה מה שנחשים עושים.

במיוחד שמדובר בנחש שבלע קנגרו, אם אני לא טועה הוא צריך 3 ימים לעיכול של דבר כזה וזה ארוחה שמספיקה לו לאיזה שבועיים.

אם אני לא טועה אז ארוחה של ארנב מספיקה לחודש(או שאני מתבלבל וזה בעצם שנה,אבל אני זוכר שזה היה מלא זמן).אחד הדברים המגניבים בנחשים,הוא שהם שולטים במטבוליזם שלהם ולכן הם יכולים "להמית" את עצמם ולחכות לטרף.כמובן שיש זמן מסוים שאחריו הנחש ימות באמת אם הוא ימשיך ככה.

ראיתי תוכנית על נחשים,ושם הראו צילומים אינפרה אדום(מראים את חום הגוף) והראו את חום הגוף של הנחש ואיך החום נעלם כאילו שהוא מת ולאחר תקופה של 3 שבועות כשעבר טרף,החום חזר.

פורסם

לא הסברתי את עצמי נכון, התכוונתי ללפחות שבועיים בסביבות החודש באמת.

ושאתה אומר שארנב מספיק לחודש זה לנחש שראית בתוכנית, לנחש פה לא נראה לי שארנב מספיק לחודש...

ככה שהזמן שהוא "שבע" תלוי בגודלו לעומת הטרף שלו.

אבל בנוגע לזה שהארוחה מספיקה לו לשנה, 99 אחוז שזה לא נכון.

פורסם

מטורףףףףףף

פורסם

מה תהיה הארוחה הבאה שלו?

פיל?? :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

אני לא מבין מה כולם נדהמים.

כלומר כן,זה מגניב ותמונה יפה והכל,אבל באמת,זה לא כזה מדהים,זה מה שנחשים עושים.

פורסם

what the hall?!?!

ולזה ששאל, זה מדהים לראות את זה, איך יצור קטן כזה בולע יצור שכפול מגודלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים