פורסם 2005 באפריל 1120 שנים היי לפני שנתיים כמעט ציפיתי בDVD ללא תרגום בסרט הפרוייקט, למרות שהוא דל תקציב נהנתי לראות זווית שונה של צילום לסרט.ציפיתי גם בגרסאת הבמאי של הסרט ושם משהו לא היה ברור לי, הבנתי שאכן היו שלושה סטודנטים שיצאו ליער אבל הם לא ידעו שהכל היה אפקטים ולא באמת חטפו אותם.אתמול צפיתי בזה שוב וחיפשתי באינטרנט מהי האמת,ומה שגילתי זה המון אתרי אינטרנט אשר מספידים את הסטודנטים. אז השאלה שלי היא האם זה מזוייף או אמיתי , ושאלה שנייה למה לעזעזל עשו המשך לסרט עם הוא אמיתי???אשמח לקבל תשובה מהירה כי זה מסקרן אותי, גל.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אם זה אמיתי - אז אתה צריך להאמין במכשפות. או בדברים קצת לא טבעיים. אתה מאמין?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים אוי באמתעזוב שזה נגד החוק עזוב את זה שבלתי אפשרי לבצע כזאת מתיחה עזוב שהם לא כל כך טיפשיםזה פשוט לא הגיוני!
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים בקשר לסרט ההמשך,ראית אותו?אני ראיתי,והוא ממשיך את מיטב המסורת של הוצאת סרטי המשך מפגרים לסרט ראשון מצליח.ובקשר לסרט המקורי,המדהים,לא ראיתי את גרסת הבמאי אבל אין מצב שזה אמיתי,לא חשוב כמה אתרים יגידו אחרת.נ.ב אין לסרט הזה אתר רשמי?נ.נ.ב זה אחד הסרטים הבודדים שבאמת השאירו עלי רושם חזק.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים רושם חזק?בסך הכל סרט של להבין את הסוף (שזה יעני הרוצח שהאשה סיפרה עליו שחוטף שני ילדים מעמיד אחד בפינה ורוצח את השני {ועוד ראיתי את הסרט לפני איזה 3 שנים ואני זוכר})ובאמת למה כל סרטי המשך מחורבנים?!
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים כולכם דפוקים?לא ראיתם בסוף הסרט את כל הכתוביות שמראות מי היו אנשי אפקטים, במאי, צלם.זה היה הסרט הכי מטומטם שראיתי בחיים שלי.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים כולכם דפוקים?לא ראיתם בסוף הסרט את כל הכתוביות שמראות מי היו אנשי אפקטים, במאי, צלם.זה היה הסרט הכי מטומטם שראיתי בחיים שלי.דפוקים? קודם כל תלמד לדבר בנימוס אל אנשים אחרים. דבר שני הם ואני טוענים בדיוק את מה שאתה טוען מה שהופך אותך לאותו דבר כמוהם וכמוני.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מזוייף. העובדה היא ברורה שהרי הם הצליחו לעשות גם סרטי המשך...לסרט הראשון אין שום קשר לסרט ההמשך
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים דפוקים? קודם כל תלמד לדבר בנימוס אל אנשים אחרים. דבר שני הם ואני טוענים בדיוק את מה שאתה טוען מה שהופך אותך לאותו דבר כמוהם וכמוני.תרגע, כל מה שאני כותב זה בצחוק. ;Dתחשוב על זה כאילו שעכשיו אני אכתוב לך "ראיתי משהו בן-זונה"...
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים כולכם דפוקים?לא ראיתם בסוף הסרט את כל הכתוביות שמראות מי היו אנשי אפקטים, במאי, צלם.זה היה הסרט הכי מטומטם שראיתי בחיים שלי.חח נכון אני זכור שפעם הראו סרט שאמור להיות יעני אמיתי שחייזרים חטפו איזה משפחה ובסוף הראו את הכתוביות של השחקנים וצחקתי עליהםטוב אתה...
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים חח נכון אני זכור שפעם הראו סרט שאמור להיות יעני אמיתי שחייזרים חטפו איזה משפחה ובסוף הראו את הכתוביות של השחקנים וצחקתי עליהםטוב אתה...אני חושב שאתה מתכוון לסרט "החייזרים באים".
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים לא יודע מה איתכם ,אבל כשאני ראיתי אז את פרוייקט המכשפה מבלייר ,קיבלתי צמרמורות.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר השאלה היא, האם שלושת הסטודנטים ידעו בכלל מכל הסיפור והיו הכי טבעיים בעולם הוא שהם שיתפו פעולה??נ.ב תודה לכל העונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.