עבור לתוכן

בניית מפצל לרמקולים

Featured Replies

פורסם

אני צריך לבנות מפצל/בורר לרמקולים.

יציאה אחת ימין/שמאל מהמגבר (שמיועדת לסט רמקולים אחד) ולפצל אותה לשלוש יציאות ימין/שמאל (לשלושה סטים של רמקולים)

צריך להוסיף נגדים כל שהם או שפשוט מפצלים בהלחמה רגילה? זה יפגע במגבר? (אני מתחבר על יציאת רמקול B)

אני לא רוצה נפילה בסאונד או בעוצמה.

פורסם

i suggest you buy something like that @ the local electronics store, it couldn't cost THAT much

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל אני צריך לבנות אחד כזה כדי שיכנס לתוך מארז מסויים שאני בונה לפי דרישה

ספציפית. המוכנים בחנויות לא מתאימים לי. הם גם מכוערים.

פורסם

אתה צריך מפצל או בורר? יש הבדל עצום בין הדברים מבחינת מה שרואה המגבר. מפצל ישרוף לך את המגבר ללא כל ספק. ברגע שאתה מחבר 3 סטים אתה מקטין את ההתנגדות בהרבה, וכך בעצם מעלה את הזרם ומעלה את הצריכה של המגבר. אני לא חושב שהמגבר שלך יעמוד בזה, לא הספק שלו זה בטוח.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני בונה מפצל.

אז איך עושים שמגבר אחד "ינגן" לכמה חדרים שונים מיציאה אחת במגבר? (יציאת רמקול B)

פורסם

אם אתה רוצה שינגן בכמה חדרים במקביל זה בעיה רצינית מאוד מבחינתך. את חייב למצוא דאך להעלות את ההתנגדות.

אני ממש לא ממליץ לך להתעסק עם זה במידה ואין לך הבנה בחשמל ובמגברים.

Anatoli.

פורסם

ברגע שאתה מחבר 3 סטים אתה מקטין את ההתנגדות בהרבה, וכך בעצם מעלה את הזרם ומעלה את הצריכה של המגבר.

אתה יכול להסביר איך זה מקטין את ההתנגדות? זה בגלל שזה חיבור מקבילי?

פורסם

כן, חיבור מקבילי מקטין את ההתנגדות. לדוגמא, אם 3 הרמקולים יהיו 8 אוהם, לפי הכללים של חיבור מקבילי בחשמל ההתנגדות השקולה תרד ל-2.66אוהם. אם ניקח בחשבון שרמקולים גם ככה ע גרף התנגדות לא ליניאלי, ויורדים אף עד ל-2 אוהם, חיבור מקבילי בהחלט יסכן את המגבר שלך, ויפגע באיכות בצורה דרסטית.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים