עבור לתוכן

XXX2 ללא וין דיזל? :'(

Featured Replies

פורסם

שוב חוזרים על אותה טעות שעשו במהיר ועצבני.

לא יעזור אם יכניסו את אייסקיוב, אקזיביט, וכל הראפרים של MTV BASE TOP20, זה טוב ויפה, מרשים ומרגש עד דמעות.. אבל עדיין זה לא זה בלי וין דיזל :'(

העיקר וין דיזל התקדם לשלב הבא בקריירה שלו, "גבר מי שמטפלת"..

חרפה >:(

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יכניסו את אייסקיוב, אקזיביט, וכל הראפרים של MTV BASE TOP20, זה טוב ויפה, מרשים ומרגש עד דמעות..

אני ממש לא רוצה לראות סרט עם כושים ובמאי כושי, כושים לא עושים לי את זה..

בדיוק כמו צהיר ועצבני 2, הבמאי הכושי המטומטם הזה הרס את הסרט וגם השותף של הSNOWFLAKE הזה, הקושי הזה מזה עצבן אותי..

כל שניה אומר BRA BRA ..כושי מטומטם !

פורסם

בלי להעליב,אתה גזען?

פורסם

ברור.. אני שונא את כולם..

אל תגיד שאני לא צודק ! בא במאי כושי והרס את מהיר ועצבני 2, בא במאי כושי והורס את XXX 2 ! והקטע הוא שהם ממלאים את המסך בראפרים נכשלים שאף אחד לא רוצה לראות כי הם לא יודעים אפילו לדבר

פורסם

מהיר ועצבני 1 היה סרט מטומטם, אם עלילה מטומטמת ורוב השחקנים היו מטומטמים....חוץ מהמרוצים, המכוניות והבחורות לא היה שם דבר טוב בסרט.

אז מה בדיוק הבמאי כביכול הרס?

פורסם

תגיד לי מה אתה מבלבל את השכל.

מהיר ועצבני 2 זה אחלה סרט ויש שם את היפנית ההיא והרבה לבנים וגם כושים, כמו שלא כולם במציאות אותו דבר.

חוצמזה זה שמכניסים את הקטע של הראפרים במפגש המוזיקה ששמו ברקע זה רק מוסיף, ראפ איכותי במכונית זה האידיאל

ולא איזה פסיכודלי או טרנס או האוס אפילו.

ונראה לי שאתה פשוט לא מתחבר לקטע ה"כושי" כמו שאתה אומר.

פורסם
  • מחבר

טוב למה סתם לטנף לי את התארד בדברי נאצה, לא חבל?

הנקודה היא שהסרט הראשון היה טוב, אולי גם הסרט השני יהיה טוב, אין לי מושג..

אבל זה מעצבן שמוציאים סרט המשך ומורידים את השחקן הראשי, סביבו כל העלילה התרחשה...

פורסם

העיקר וין דיזל התקדם לשלב הבא בקריירה שלו, "גבר מי שמטפלת"..

:lol: :lol: :lol:

פורסם

וין דיזל הוא ילדה קטנה עם יכולות משחק של ילדה מפגרת (סתם, אני מגזים, יש לדות מפגרות שמשחקות יותר טוב ממנו).

ומהיר ועצבני זה סרט לגילאי 13 ומטה.

אם ראיתים את הסרט ואתם בני 14 ומעלה, אתם כנראה...... טוב אני יסים פה ולא יעליב חצי מהפורום :) אחר כך יעלו עלי כולם.

אין לי בעיה עם מכוניות\בחורות\מכוניות ובחורות, אני לגמרי בעד, אבל למה לדחוף לשם חבורה של קופים (לכל הגזענים, אני לא מדבר על שחורים אני מדבר על בני אדם עם מנת משכל והתנהגות של קופים, ראה ערך וין דיזל\דה רוק\קופיפו) וטקסטים שנשמעים כאילו הבחורות מהסרט כתבו?!

וכמובן שהכל מבוים בצורה מדהימה כמו שרק חבורה של ראפרים יכולים.

בקיצר, תתבגרו.

(שיט בסוף יעלו עלי כולם בכל זאת...)

Solaris

מה הבעיה שלך עם כושים\אפרו אמריקאים?

יש מספר לא קטן של שחקנים שחורים שהם מצוינים, וגם הקומיקאים הכי טובים שיש היום.

הסרטים האלה הם עלובים לא בגלל השחורים אלה בגלל שהם מכוונים לאוכלוסיה שהיא שונה ממך כנראה, גם לבנים יכולים לעשות סרטים מסריחים באותה מידה (רק שזה יהיה גם פאתטי וגם גרוע).

פורסם

אני חושב שאני יכול להשוות את המשחק של ויד דיזל למשחק של בראד פיט בטרויה, הוא לא באמת צריך לעשות הרבה.. רק לעמוד, להגיד כמה מילים, ולעשות את הפרצוף שלו... (במקרה של וין דיזל זה בלי פרצוף)

זה לא רע, פשוט ככה זה עובד.

וין דיזל לא צריך לעשות הרבה בסרטים שלו, האווירה שהוא מכניס לסרט זה מספיק (ודה רוק באמת מעפן, שיחזור להתאגרף)

פורסם

עזבו את זה שהוא ניגה ... למה דווקא בחרו את הגוץ השמנמן הזה ???? מה הקשר שלו לסרטי אקשן ? (ב friday הוא היה נחמד ~) הוא פשוט לא נראה כמו שחקן אקשן אתם יודעים גבר-גבר כזה...

ומי שמחפש שחקני איכות שיחפש במקום אחר :P

פורסם

בכל מקרה, הסרט הזה בטח יהיה כישלון,

ממש כמו קודמו שלא היה שווה את ההשכרה שלו מהבלוק באסטר.

פורסם

כל סרטי ההמשך חרא!

קיל ביל 2

מתלעות 2

מטריקס 2 3

קיוב 2

הטורף 2

רוקי 2 (לא חרא אבל פחות טוב מהראשון)

רמבו 2

מהיר ועצבני 2

אין לי עוד כרגע בראש אבל זה רשימה ממש ארוכה

סרט המשך שלא היה חרא זה הזה עם אייס ונטורה שהוא בלש חיות

פורסם

אני ממש לא רוצה לראות סרט עם כושים ובמאי כושי, כושים לא עושים לי את זה..

בדיוק כמו צהיר ועצבני 2, הבמאי הכושי המטומטם הזה הרס את הסרט וגם השותף של הSNOWFLAKE הזה, הקושי הזה מזה עצבן אותי..

כל שניה אומר BRA BRA ..כושי מטומטם !

חחחחח

דווקא לודקריס היה מלךךךךךךךך ב2F2F!

כזה ראפר עם סטייל!

Whatcha Gonna Do?

Act A FOOL!!!

פורסם

קיל ביל 2

קיל ביל "2" זה לא סרט המשך, וקיל ביל זאת אחת מיצירות הפאר הטובות ביותר של טרנטינו.

אבל מי שרואה סרט של טרנטינו ומסתכל עליו בתור "סרט אקשן" שיטחי ורדוד כמו "הטורף" או "מהיר ועצבני", well... אתם יודעים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים