עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניית מכשיר Mp3 עד 220 דולר

Featured Replies

פורסם

הייתי אמור לקבל את זן touch לפני שבוע שבועיים אבל אני יקבל אותו רק בפסח עוד שבוע מארצות הברית

עכשיו רציתי לדעת האם עדיין הוא הנגן שהכי שווה קנייה ב220 דולר טופ ,האם יצא משהו חדש שעדיף לקנות או שיש נגן שהוא פשוט יותר טוב?

תודה רבה רבה לעוזרים

פורסם

לא נראה לי

פורסם

יש את ה IAUDIO M3 ב 260$, השאלה מה אתה מחפש, כי אם אתה מסתפק ב 5/6GB יש יותר טובים בסביבות המחיר הזה, השאלה מה אתה מחפש... (כי ה ZEN TOUCH הוא לא שיא הטכנולוגיה).

פורסם
  • מחבר

ב M3 אני לא מעוניין ,נראה לי כמו עוד מכשיר לא משהו מיוחד

האם תוכל להמליץ לי על נגן 5\6 ג'יגה הכי טוב שאפשר ב-220 דולר?

תודה

פורסם

אם אני מבין נכון, ה M3 טוב משמעותית מה ZEN TOUCH...

לגבי נגנים קטנים יש לך את ה CREATIVE ZEN MICRO (שיותר חדש / מעודכן מה ZEN TOUCH, מישהו רשם ביקורת קטנה באתר, אתה יכול לחפש), יש גם את ה RIO CARBON (שכתבתי ביקורת פה עליו, אתה יכול לחפש), וגם את הדור החדש של ה IPOD MINI שהם די טובים.

פורסם
  • מחבר

טוב בדקתי כל מיני מוצרים ואני מתלבט בין שני אלה:

1. זן מיקרו 5 ג'יגה +עוד סוללה נטענת (סה"כ 24 שעות נגינה)

2. זן touch 20 ג'יגה

מה אתה היית לוקח?

האם זה נכון שבגלל שהtouch נחשב ישן הם יפסיקו להוציא לו עידכונים וכל מיני דברים כאלה?

תודה רבה

פורסם

טוב בדקתי כל מיני מוצרים ואני מתלבט בין שני אלה:

1. זן מיקרו 5 ג'יגה +עוד סוללה נטענת (סה"כ 24 שעות נגינה)

2. זן touch 20 ג'יגה

מה אתה היית לוקח?

האם זה נכון שבגלל שהtouch נחשב ישן הם יפסיקו להוציא לו עידכונים וכל מיני דברים כאלה?

תודה רבה

הממ, אם 5GB מספיק לך, אז הייתי הולך על ה ZEN MICRO כמובן, יותר קטן, יותר זמן בטרייה, יותר אפשרויות (כמו DISC ON KEY ישירות)...

אני לא עוקב אחרי העדכונים, אבל נראה לי שאכן הוא קיבל קדימות פחותה מול ה ZEN MICRO...

מה גם שבחודש הקרוב, CREATIVE הולכת להוציא קו מוצרים חדש (הם לוקחים את ה ZEN MICRO ועושים נגן 20GB שנראה אותו דבר), ככה שזה בכלל יהפוך את ה ZEN TOUCH לישן (וכבר היום הוא לא השיא)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים