פורסם 2005 באפריל 1120 שנים יותר מידי זמן פנוי.....!צריך להגביל את הכניסה לפורום לגילאי 14+אבל מה אני עשיתי??? :'(
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים HewbinK: החוש הומור שלך כל כך נמוך שזה מפחיד... you need to get a kiss from a girl for sure!ההודעה המקורית צונזרה
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים HewbinK: החוש הומור שלך כל כך נמוך שזה מפחיד... you need to go and get laid for sure!יכולים לעצור אותך על הפוסט הזה, הוא כולה בכיתה ז.. מה אתה משדל אותו כל כך מוקדם..
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר טעות,אני בכיתה ח'. יש בעיות? Vatos-locos , אתה מוכן לעזוב אותי כבר?!?!
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים ואיך בדיוק תעשה הגבלת גיל?כמו באתריי פורנו? שכל מה שצריך זה ללחוץ "כן אני מעל גיל 21"
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר טוב חבר'ה..אם הת'רד לא מוצא חן בעייניכם,ואתם לא יודעים להעריך שמישהו בא ורושם איזה משהו משעשע,כדאי שאני לא המשיך את הת'רד.מנהלים..לנעול בבקשה
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים טוב חבר'ה..אם הת'רד לא מוצא חן בעייניכם,ואתם לא יודעים להעריך שמישהו בא ורושם איזה משהו משעשע,כדאי שאני לא המשיך את הת'רד.מנהלים..לנעול בבקשהאחי מה אתה כבד.......הם צוחקים איתך .....בקטנה ;D
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים טוב חבר'ה.. אם הת'רד לא מוצא חן בעייניכם, ואתם לא יודעים להעריך שמישהו בא ורושם איזה משהו משעשע, כדאי שאני לא המשיך את הת'רד. מנהלים.. לנעול בבקשה ואם התראד הזה היה מתמשך כרגיל לא היו נועלים אותו?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים ואיך בדיוק תעשה הגבלת גיל?כמו באתריי פורנו? שכל מה שצריך זה ללחוץ "כן אני מעל גיל 21"18 אני מבקש 8)
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים צריך להגביל את הכניסה לפורום לגילאי 14+ אתה לא חשוב שהפורום יהיה שומם כזה יקרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.