עבור לתוכן

5 דברים שאפשר לעשות מ..

Featured Replies

פורסם

להלן 5 דברים שאפשר לעשות מכל דבר.

הערה: לא לקחת ברצינות!  :smile1:

5 דברים שאפשר לעשות ממארז של מסך CRT ישן ומפורק:

1) לחזק את מארז המסך,לחסום את החורים,לעשות חור בגג המסך ולהכניס מים עם דגים. והנה לכם אקווריום CRT מעולה עם זכוכית משובחת שלא להאמין שהייתה פעם של מסך. אפשר לכוון את בהירות האקווריום עם הכפתורים SET ו OSD,בהצלחה.

2) להעביר את חלקי הטלויזיה הישנה מפעם,לחבר הכל בהתאם - והנה טלויזיה נהדרת וחדשה :]

3) להוציא את זכוכית המסך,לקחת קצת קש וגרגירים,לשים בתוך המסך,עם גלגלת חמודה ומפוארת + 2 אוגרים. לא רעיון טוב?  :smile1:

4) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית ,להדביק על הקיר,ולצייר בתוך המסגרת בקיר תמונה של שולחן עבודה - כך יוצרים מסך בקיר משובח.

5) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית,ולהשים כמסגרת לתמונה.

5 דברים שאפשר לעשות ממארז מחשב מפורק:

1) לקחת 2 ברזלים של מנגל,להציב בחוץ,לקחת את מארז המחשב ללא הספק,להשים קצת אבני פיחם,והנה לכם מנגל חינמי ומעולה! מומלץ ליום העצמאות. (יש להכין את הבשר , הכנסת גופי קירור ומאוורים תעזור לקירור האוכל. מומלץ להגיש חם,בתיאבון!)

2) להוציא את כל תכולת המארז,כולל הספק. לחסום את הפאנלים ושאר החורים. להשאיר את גופי הקירור והמאוורים,לשים קצת חומוס,משקאות מוגזים.. פיתות,נקניק ואולי איזה סלט נחמד בצד - והנה להם צידנית! (עוד המלצה חמה ליום העצמאות,הנה סיבה להשאיר את הת'רד מוקפץ עד עצמאות!  8) )

3) "לעבוד בעיינים". מומלץ להכין : עפרונות ואולי קצת צבעים,ניירות ומספרים. לצייר כונן FLOPPY,לצייר כונן DVD וצורב יקר,לצייר את הסמל המסחרי של המעבד והלוח,להדביק על המארז,לאפר אותו בשלל צבעים - ללכת ולמכור לאלטיזכן בתענה שזה מחשב יקר! (רק 6,043 ! ראו איזה זול..  :smile1: )

4) למי שממש משועומם: להוציא את תכולת המחשב ,לצבוע מבפנים את המארז בלבן,לעשות חלונות חיתוך במארז + וילונות,לשים ספות מפלסטיק או פלסטלינה,טלויזיה מעוצבת,קצת תמונות על הכיר,מדרגות למעלה ומזגן (בישביל המזגן יש כבר מערכת אוור מוכנה. הלא היא מערכת ספק הכוח!) ,יש להוסיף חדרים כדי שהילדים לא יתחילו לריב והמחשב יתחמם כאילו הכנסת לו 6 פרסקוטים. והנה לכם בית מקורי עם משפחה נחמדה! (הערה חשובה: נא לא לתת לילדים מתחת לגיל 9 לקרוא פיסקה זו,דמיונם המפותח של הילדים עובר כל גבול. קחו לדוגמא את אחי ה "נהדר". פעם שכב לי מחשב נייד נהדר בחדר,הוא החליט שכדי להטעין אותו צריך להשים אותו במקרר. :kopfpatsch:)

5) להוציא את התכולה,לצבוע מבפנים בורוד,לשים וילונות,42 כיסאות שחורים אחד מול השני בסידור יפה,קצת בובות והנה לנו תיאטרון בובות איכותי! (50 ש"ח לכניסה).

5 דברים שאפשר לעשות עם מדיה סרוטה.

1) צלחת מעופפת.... אממ.. מה? זה מגניב כזה.. זה עף,לפעמים זה פוגע ממישהו וזה משעשע... אה... טוב נו די! תראו לי בן אדם אחד שהשיעמום לא חירפן אותו?!  :-[ (ת'רד זה,באופן טכני,הוא אחד מתופעות השיגעון הזה).

2) לקחת ת'דיסק,לרשום עליו שם של תקליט שחבר שלכם היה מת שיהיה לו,לשים באוטו עם קצת בושם. לקחת את החבר במכונית,לטלוש את הדיסק מול עייניו ולנדנד לו מול הפנים. בבקשה! יש לכם חבר מהופנט ל 24 שעות.. אז אם במקרה לפני חודש שאלתם כאן על מפרט מחשב חדש,זה הזמן ""לקנות"" אותו בעזרת העבד החדש! :]

3) לקחת את המדיה,לעשות שתי נקודות למעלה וחצי עיגול למטה,פרצוף.  ::)

4) יש לגייס לתרגיל זה עוד 5 - 4 מדיות. לקחת את המדיות,לעשות קו סיום והתחלה,לגלגל בעזרת עוד כמה חברים משועוממים כמוכם,ולראות איזו מדיה תתגלגל הכי מהר לקו הסיום! (והפרס לזוכה: צורב DVD של NEC.)

5) לגייס עוד איזה 50 - 40 מדיות,לשים על כל אצבעות הידים ולשחק אותה "שר הטבעות".

תגובות חבר'ה... תגובות..

התגובות נותנות לבן אדם את הכוח להמשיך!  :smile1: (למי ששואל.. לא,לא הייתי בהודו).

• תגובות 32
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: :lol: :lol:

יש לך יותר מידי זמן פנוי :screwy:

פורסם

צריך להגביל את הכניסה לפורום לגילאי 14+

פורסם
  • מחבר

בהחלט יש זמן פנוי.

אם יהיה עוד יותר זמן אני גם אנסה את הכל. ::)

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
פורסם
  • מחבר

:smile1:

אתם רואים אחים שלי..

זה מה שהשעמום עושה לבן אדם.

פורסם

אכן אני מודה.. אתה קצת מוזר.. :silly:

פורסם

5 דברים שאפשר לעשות ככשמשעמם:

5.תקרא ספר

4.סתכל טלוויזיה

3. תנקה ת'חדר\בית\דירה\אוט\ גוף קירור\מאווררים

2. תעשה ביד

1. תפתח תר'אדים שרוטים

פורסם
  • מחבר

1. תפתח תר'אדים שרוטים

אבל זה מה שעשיתי בנאדם! :smile1:

פורסם

פאק האיכות פה נעלמת, אני מרגיש כמו בפיסיט*פ...

פורסם
:smile1::kopfpatsch:
פורסם

:smile1::kopfpatsch:

:smile1: :smile1: :smile1:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אפשר גם לחתוך עיגול במסך להוציא את הזכוכית ולשים מתקן פלסטיק על זה והרי לכם אסלה איכותית......כדי להוריד את המיים פשוט ללחוץ על הכפתור של הPOWER..... ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים