פורסם 2005 באפריל 1020 שנים הורדתי את התוכנה והפעלתי אותה ואז יש דיאלוג שמבקש ממני להכניס יוזר אז הכנסתי סתם משהו אחרי זה הוא אומר לי לבחור מעבד אבל אין שם פנטיום 4, מה עושים? ----------------------------------------------------------------------------------------- הורדתי את MEMTEST86 בקובץ זיפ בשם: memt32.zip עכשיו הוצאתי את 3 הקבצים שיש שם - install.bat \ rawrite.exe \ MEMTEST.bin ניסיתי להיכנס ל install.bat וזה רשם שאני צריך להכניס אות של דיסקט אז רשמתי "a" ןאז הוא מבקש שאני אכניס דיסקט מפורמט, סבבה, הכנסתי לחצתי אנטר וכלום לא קרה אז ניסיתי את הקובץ rawrite.exe הוא ביקש את הקובץ אז שמתי לו את MEMTEST.bin ואז הוא ביקש את האות של הכונן שוב, הכנסתי A ושוב, כלום לא קרה. איך אני אמור להתקין את זה? :s05:
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים אתה אמור להעלות את הINSTALL.BATלכתוב לו את הכונן שאתה רוצה להתקין (למשל :A )ולעשות בוט דרך הדיסקט
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר תודה רבה עכשיו עשיתי ריסט ועלה לי מסך כחול שהריץ דברים, חיכיתי שהבדיקה תסתיים ולא היו בעיות. שמתי לב שיש גם אפשרות לבחור סוגים של בדיקות או משהו, מה הכי ממומלץ לבדיקת OC ? ץתודה ;D
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מבחן מס' 5 הוא הטוב ביותר, 10 לופים שלו מבטיחים (פחות או יותר) זכרון יציב
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר השאלה התעדכנה וסליחה על ההקפצה.----הורדתי את התוכנה והפעלתי אותה ואז יש דיאלוג שמבקש ממני להכניס יוזר אז הכנסתי סתם משהו אחרי זה הוא אומר לי לבחור מעבד אבל אין שם פנטיום 4, מה עושים?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים אתה לא אמור לבחור מעבדגם לא להכניס שם משתמשOPTIONS=>TORTURE TESTיש שם 3 מבחניםהראשון בודק את המעבדהשני בודק את הספק+מקסימום התחממותהשלישי בודק את הזיכרון
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר לחצי על מה שאמרת וזה הציג שורה אחת מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים לא הבנתי על איזה 10/5 אתה מדבר?בדיקה אתה בוחר דרך הTORURE TESTבאיזו גירסה של התוכנה אתה משתמש?הורדת מהאתר שלהם או מHWZONE?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים הת'רד הזה צבר 2 עמודים, המון תגובות, ואף אחד לא יכל להאיר לו שהת'רד שייך לפורום תוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.