עבור לתוכן

בעיות מוזרות עם המחשב,התחילו אתמול בלילה כשאני משאיר את המחשב דולק ללילה

Featured Replies

פורסם

למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה?? זה התחיל רק אתמול פתחתי את המחשב בדקתי חיבורים,ההארד דיסק מחובר כמו שצריך ללוח אם,וגם שיחקתי אפילו בbia לפני שיצאתי בצהריים מהבית והכול פעל מצויין...יכול להיות שזה בגלל הפסקת חשמל שהייתה לפניי שלושה ימים כאשר המחשב פעל? רק אתמול זה התחיל כשהשארתי אותו דולק בלילה....זה חשוב לי מאוד תודה לעוזרים!!

פורסם

hard disk could be dying ... how old is it ? also run memtest86, just to be sure (google it)

פורסם

כמו ש-vasser רשם: יכול להיות שה-HD הוא המקור לבעיה , תוריד את התוכנה מאתר היצרן של הכונן ותבדוק את תקינותו.

פורסם

לי קרה בדיוק אותו דבר במחשב הקודם

הפיתרון שלי היה שהמחשב שלי התחמם בצורה מאוד מאוד חזקה ולכן עשה RR.

תיבדוק עם המאוורר של המעבד פועל וגם מה הטמפ' של הארדיסק בביוס.. אולי זה יעזור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים