עבור לתוכן

איפה אני יכול להזמין חיבור מולקס זכר???

Featured Replies

פורסם

^ באריהב אין, וגם לא ב4 חנויות האלקטרוניקה שהייתי בהן... help...

אגב, הדגש הוא על "להזמין"... אני די תקוע בסוף העולם ואין לי אפשרות לנסוע למרכז כדי לקנות שני חיבורים...

תודה.

פורסם

בפנדס אולי יש?

ואין חנות קרובה בשכונה או משהו שעוסקת במחשבים?

אני תמיד מוציא ממחשבים ישנים!

פורסם
  • מחבר

יש חנויות, אבל אין להם זכר... :nixweiss:

פורסם

יש חנויות, אבל אין להם זכר... :nixweiss:

אין לך מחשבים ישנים להוציא?

אולי כמו שאמרתי יש אולי בזיגזג פנדס נועהקומפ כול החניות שמוכרות חומרת מחשבים תמצא אחד על בטוח

פורסם
  • מחבר

אין לי מחשב ישן עם חיבורים זכרים... חנויות מחשבים יש המון, רובן לא מוכרות ציוד פשוט למודינג, שלא לדבר על ציוד אלקטרוניקה, ואני ממש לא מתכוון לפתוח דפי זהב ולהתחיל להתקשר לעשרות חנויות... בשביל זה שאלתי פה אם מישהו מכיר חנות ספציפית...

פורסם

חיבורי מולקד זה קצת בעיה למה לא מוחרים אותם סתם כי בא לך

תתחיל לטייל יותר לחפש מחשב ישנים בטוח תמצא איזה כמה חיבורי מולקס

פורסם

לך לאיזו חנות שכונתית, קנה את הספק הכי ג'נרי והכי זול, תפרק, תקבל גם מאורר + 4~ חיבורים זכרים בפחות מ 80 שקל, משתלם? החו"ל משתלם :D

פורסם

פרק מסידירום או הארד דיסק ישן. אתה יכול להלחים החוצה את החיבור מה0PCB או לחתוך את ה-PCB כולו עם דרמל.

פורסם

אני מבין שאמרת סוף העולם התכוונת לעיר המחורבנת שלנו

אז גם אני חיפשתי דבר כזה לפני הרבה זמן ול OMC יש משהו מפצל מולקסים שיש שמה... הוא עולה 20 שקל בערך , חרא מחיר אבל אם אין לך מה לעשות תלך ותקנה...

אם היה לי אחד שאני לא צריך הייתה יכול לבוא לקחת ממני אבל אין לי :ס

קיצור OMC נמצאים ליד גני הלוטוס, חפש אצלהם

פורסם

לכל מאוורר יש חיבור זכר בנוסף לחיבור נקבה, ולכן תחפש מאווררים לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאמרת סוף העולם התכוונת לעיר המחורבנת שלנו

אז גם אני חיפשתי דבר כזה לפני הרבה זמן ול OMC יש משהו מפצל מולקסים שיש שמה... הוא עולה 20 שקל בערך , חרא מחיר אבל אם אין לך מה לעשות תלך ותקנה...

אם היה לי אחד שאני לא צריך הייתה יכול לבוא לקחת ממני אבל אין לי :ס

קיצור OMC נמצאים ליד גני הלוטוס, חפש אצלהם

מתי ראית את זה אצלם? לי הם אמרו שאין (לפני חודש בערך...)

מאוררים שעדיין מחוברים למולקס עולים כסף... ולפי מה ש Red-AnGel אומר, ב20 ש"ח אני יכול לקנות מפצל...

הרד דיסקים אני אפרק רק אם לא תהייה ברירה, ואת הCD הישן שלי אני שומר בגלל המוד שחבל לזרוק ;)

פורסם

לפני הרבה זמן, שנה בערך, אולי יותר, זה מפצל ממולקס אחד ל 2 , חייב להיות להם :|

תגיד להם מפצל מולקס.

בכל מקרה אני בדיוק משוטט בוואלה לראות אם יש משהו מעניין במכרזים שלהם ונתקלתי בזה

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1493421

זה יעלה לך 16 שקל , מגיע עד הבית , בלי לשלם תוספת למשלוח

נראה לי דיי שווה :>

פורסם

הכי פשוט זה לקנות מפצל Y למולקס או מתאם 3 ל 4 פין למאווררים. יש את זה בזיגזג נראה לי. ככה את קונה שני זכרים ונקבה. (קצת צפוף במיטה אבל לא נורא)

פורסם

אם הוא יקח מזיגזג או מכל חנות אחרת יעלה לו משלוח בין 30 ל 40 שקל.

נגיד והמוצר עולה 20 שקל, או אפילו 15, כבר לא יוצא לו שווה כי מהלינק שנתתי ב 16 שקל הוא קונה את זה

פורסם

בדיוק על זה דיברתי. זה ממש לא חשוב מאיפה הוא קונה. ומשלוח לא היה עולה 40 שקל. אתה יכול לבקש שישלחו בדואר, פשוט זה לא מומלץ אם אתה קונה חומרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים