עבור לתוכן

צריך המצלה לכרטיס מסך עד 800 שקל.... עדיף מבוסס ATI....

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדל ביצועים בין PCIE לAGP? אם יש הבדל תמליצו לי על זה ששמביא ביצועים טובים יותר.....

חשבתי בכיוון ה9600XT או X600.... לא לאוברקלוק....

תודה מראש, ניר.

פורסם

ה"רוחב" של פיסיאי אקספרס הוא 16X לעומת הAGP שהוא 8X .

PCI-E הוא הדור החדש של כרטיסי המסך ואין שום סיבה לקנות AGP עם הלוח שלך הוא NFORCE 4 ותומך בכך.

עם אתה יכול לגרד לסביבות ה1100 תוכל להשיג 6600GT שהוא הכרטיס הכי טוב בטווח הזה(אני מעדיף ATI גם אבל מה לעשות זה פשוט כרטיס סוס ליד הX600 וחברים)עם אתה לא מרגיש טוב עם זה שאתה גונה את זה..תידע שהוא עולה בביצעוים על הX600PRO בכל מה שקשור למשחקים בקלות,ונחשב לכרטיס הכי טוב בטווח המחירים הזה.

עם אתה עדיין חייב ב800 אני חושב שאתה יכול להשיג 9800 פרו (256ביט!!)אבל הוא AGP ויספק ביצועים פחות טובים מהפיסיאי אקספרס.

גם 6600GT אפשר למצוא באיגיפי אבל יעלה יותר (וחבל כי הביצועים פחות טובים.)

פורסם

לך על GEFORCE 6600 בלי שום ספק אפילו. למרות שהוא של NVIDIA הוא מציג ביצועים טובים יותר משני הכרטיסים שהצעת ומאוד מומלץ ללכת עליו.

פורסם

ה"רוחב" של פיסיאי אקספרס הוא 16X לעומת הAGP שהוא 8X .

PCI-E הוא הדור החדש של כרטיסי המסך ואין שום סיבה לקנות AGP עם הלוח שלך הוא NFORCE 4 ותומך בכך.

עם אתה יכול לגרד לסביבות ה1100 תוכל להשיג 6600GT שהוא הכרטיס הכי טוב בטווח הזה(אני מעדיף ATI גם אבל מה לעשות זה פשוט כרטיס סוס ליד הX600 וחברים)עם אתה לא מרגיש טוב עם זה שאתה גונה את זה..תידע שהוא עולה בביצעוים על הX600PRO בכל מה שקשור למשחקים בקלות,ונחשב לכרטיס הכי טוב בטווח המחירים הזה.

עם אתה עדיין חייב ב800 אני חושב שאתה יכול להשיג 9800 פרו (256ביט!!)אבל הוא AGP ויספק ביצועים פחות טובים מהפיסיאי אקספרס.

גם 6600GT אפשר למצוא באיגיפי אבל יעלה יותר  (וחבל כי הביצועים פחות טובים.)

רק כדי להבהיר את הנקודה, כרטיס שמתאים לאפיק הPCIE לא מתאים לאפיק הAGP ולהפך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.... תודה רבה.... איך זה-

Leadtek WinFast PX6600TD PCIe GeForce 6600 256MB?

פורסם

הכרטיס הזה הוא לPCI-E, יש לך PCI-E?

אם כן, זה הכרטיס הכי מומלץ בתקציב שלך.

פורסם

יש לי את הכרטיס מסך הזה,

אני ממליץ לך :)

פורסם

מומלץ מאוד. רק שים לב לקחת את גירסת ה-128 מגה ולא ה-256 מגה כי ההבדל בביצועים הוא קטן ובמחיר יותר גדול.

פורסם

כרטיס מדהים.

הייתי ממליץ יותר על גירסת האקסטרים שלהם שמגיה עם OC סביר מהמפעל ,וכבר ללכת על 128MB כי אתה לא תרגיש בהבדל.(עקב היות כרטיס זה 128BIT)

פורסם

אז סתם קניתי 256MB?

פורסם

256 מגה זה רק עם אתה מיתכוון להריץ עם כל הפילטרים וכל זה.. ביגל שהכרטיס שלך חלש אז לא יהיה ממש הבדל בין 128 מגה ל 256 ...

אנשים לרוב לא ממש מבינים בזה וחושבים שעם לוקחים כרטיס שהוא עם יותר מגה אז הוא יותר טוב וזאת הטעות הכי גדולה שיש...כי לכרטיס מסך יש הרבה נתונים שעליהם הוא עובד וזה כמו המעבד הגרפי ומהירות הזיכרון... דוגמא טובה ש 6600GT יותר חזק מי 6600 רגיל(עם 256 מגה) אפילו שה GT יש לו רק 128 מגה....

פורסם

כן,ביזבוז כסף חסר משמעות.

למקרה שאתה מרגיש לא טוב ואתה צריך הסבר(לפחות למה זה חשוב :) )

נגיד והיה לנו כמה כרטיסי

BLA BLA BLA 256 BIT 256 MB

BLA BLA BLA 256BIT 128MB

BAL BAL BLA 128BIT 256MB

BLA BLA BLA 128BIT 128MB

סידרתי את זה בערך לפי סדר הביצועים (ההבדל בין השניים האחרונים מזערי ולא מורגש.)

מכיון שברגע שיש כרטיס שמסוגל לעבד 256BIT ,הוא ינצל את כל הזיכרון שהוא יקבל,בין עם זה 128MB ובין עם זה 256.

ברגע שיש כרטיס שמעבד 128BIT אין לו ממש מה לעשות עם האקסטרה זיכרון הזה...הוא לא יודע לעבוד עם רמת פילטרים שצריכה את זה ולכן זה OFF-USE.

אפשר לקחת את הכרטיסים הכי HIGH-END שיש בגירסאות ה512MB ולראות שההבדל הוא רק 10% מול ה256MB והמחיר כמעט כפול.

אין צורך לקנות הרבה MB לכרטיס שלך,עדיף ביט,או כמה שיותר לכיוון האיזון.

פורסם

במחיר הזה הייתי מחפש איזה 9800PRO משומש עם אחריות.... , זאת אופציה מעולה , ואם לא , GeForce 6600NU יענו לא GT בהחלט יספיק ואפילו שאתה לא עושה אוברקלוק , אני רק חייב להגיד ולומר , זה כרטיס שפשוט *דורש* אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני חייב לציין שהתמיכה בפורום השתפרה בהרבהה... ותודה רבה....בסוף אין לחבר שלי PCI-E כי הוא קנה לוח שונה ממה שהמלצתי לו אז אני צריך לAGP.... בתקציב של 800-1000 שקל... עדיף לכיוון ה800 אבל אלא אם כן העוד 100-200 שקל האלה יביאו הרבה יותר ביצועים....

אז על מה ללכת?

תודה מראש, ניר.

פורסם

תראה יש לך בטריידזון 9800PRO של Sapphire ב800שקל עם אחריות לעוד שנתיים+

תבדוק את זה , נראה לי אחלה דיל בשביל החבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים