עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית ספק - ענייני אחריות

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות 2 מחשבים ב-6000ש"ח כל אחד, ללא מסך. אני כבר דיי סגור על המפרט כך שאין צורך בהצעות מפרטים.

את המחשב אני מעוניין לקנות ב-KSP. הבעייה היא שאין להם ספקים טובים. רק HEC יש שם. דיברתי עם שירות לקוחות ב-KSP והוא טוען כי לא ניתן להזמין ספקים אחרים, וכי הספקים שבאתר הם ה"מבוקשים". שאלתי אותו, אם הוא יוכל להתקין ספק שאני מביא מחנות אחרת. הוא אמר שהם לא עושים את זה, מה גם, שאם נשרף חלק כלשהו (בגלל הספק) הם לא מספקים אחריות!

עכשיו, אין לי בעייה להתקין ספק מסכן, אך אני לא סגור על העניין הזה, ז"א, היה ונשרף לי לוח האם, האם הם יכולים לטעון כי זה נגרם כתוצאה של בעיית ספק ולא לתקן\להחליף את החלק בשל כך? כי הגיון פשוט אומר : יש אחריות על כל חלק וחלק, מה זה עניינם סיבת הבעייה, אני מביא חלק דפוק עם אחריות ואני מצפה ליחס הוגן.

השאלה היא, האם הם באמת עלולים לא לתת אחריות במצב שכזה, או שמדובר בעיניין שיווקי בלבד ? :nixweiss:

(הבהרתי לו שאני קונה 2 מחשבים - 12000ש"ח ! והוא מבלבל תביצים עם אחריות וספק)

אני רוצה בהזדמנות זאת לשאול על ליבת ה-Venice - אני קונה את המחשבים מקסימום בסוף החודש הזה (אפריל) ושמעתי שהליבה אמורה להגיע. האם כדאי לחקות לה? (אני לא יודע איזה הפרש כספי יהיה מה-winchester, ואם בכלל זה עקרוני לחקות לליבה זאת...)

תודה לעונים.

פורסם

למה דווקא KSP? הפרשי המחירים בין החנויות ירדו למינימום, אתה יכול לקבל שני מפרטים מעולים מחנויות עדיפות בשירות ואחריות.

פורסם
  • מחבר

ל-KSP יש מחירים ממש זולים וגם יש להם סניפים באיזור המרכז (אני לא מעוניין לקנות מחנויות בחיפה)

בכל מקרה אם אין פיתרון אני פשוט יקנה מ-www.digma.co.il, מסתבר שיש שם כל מה שאני רוצה. רק טיפה יותר יקר

פורסם

אני קניתי בDIGMA....חנות מאוד מאוד נחמדה...שרות מצוין,אנשים נחמדים שמבינים,הזמינו בשבילי חלקים,עשו לי הרכבה חינם ואחריות 3 שנים על הכל.

יש עוד חנות טובה מאוד באזור ונחשבת לאמינה מאוד וקוראים לה LOGICPC.גם אנשיחם נחמדים,חבר שלי קנה משם והוא מאוד מרוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים