עבור לתוכן

בדיקת זכרון עם התוכנה MEMTEST86

Featured Replies

פורסם

עשיתי את הבדיקה הזאת אבל הבעיה שהיא לוקחת יותר מידי זמן.

השארתי את המחשב דולק כל הלילה עד עכשיו והיא כבר רצה 15 שעות ועדיין לא סיימה, אז בסוף ביטלתי.

זה מגיע לי בערך לPASS 110 ועד איליו זה לא מוצא בעיות.

מה לעשות? ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן?

פורסם

היי memtest היא תוכנה "בלי סוף" היא רצה עד שלא עוצרים אותה.

אם הזיכרון שלך רץ 15 שעות memtest בלי שיגאה - הוא יציב מאוד.

נהוג להריץ רק את בדיקה מספר 5 ב memtest בערך 10 סיבובים וזה משקף .

פורסם
  • מחבר

אם היא רצה בלי סוף, יכול להיות שהיו תקלות בסיבוב מסויים אבל זה התאפס כשזה עבר לסיבוב הבא?

ואם הזכרון שלי יציב אז למה יש לי הרבה הודאות שגיאה של הזכרון, משהו עם read ואז מספר ארוך עם הרבה אפסים ...

זה בעיות בתוכנה?

פורסם

אין בעיה בתוכנה.

memtest רצה בלי סוף, יש 10 בדיקות כשכל בדיקה משתמשת בגודל מידע מסויים מקטן - בדיקה #1 ועד לגדול #10

כשבדיקה מספר #10 מסתיימת הוא מראה שהסתיים סיבוב : pass 1 ומתחיל עוד אחד (וחוזר חלילה).

ה error האדום שאתה מתאר מראה על אי יציבות של הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי.

אם אתה אומר שההודעות שאני מציין זה בגלל היציבות של הזכרון, אבל בבדיקות שעשיתי לזכרון לא היו שום שגיאות אז מה הבעיה פה??

פורסם

לא הבנתי.

אם אתה אומר שההודעות שאני מציין זה בגלל היציבות של הזכרון, אבל בבדיקות שעשיתי לזכרון לא היו שום שגיאות אז מה הבעיה פה??

קשה להבין את הבעיה, בהודעה הראשונה כתבת ה memtest רץ בלי שגיאה ואחריי זה כתבת שיש שגיאות.

בכל אופן זה די פשוט :

אם ישנה הודעה \ הודעות שגיאה = error בצבע אדום = זיכרון לא יציב.

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מדבר על הודעות שגיאה כשהתוכנה רצה.

אני מדבר על ההודעות שגיאה האלה של הוינדוס שפותח חלון שאומר שיש בעיה בread וכל מיני שטויות כאלה.

וגם על המסכים הכחולים של הוינדוס (xp)

פורסם

לצערי, נוכחתי לגלות ש Memtest איננה משמשת כמדד ליציבות הזכרון כלל וכלל (וזה די הגיוני - מאחר והיא לא עושה שימוש בזכרון באותה צורה שבה חלונות עושה, על כל התוכנות שמותקנות בה).

ראיה לכך היא ה TCCD הכושלים שהיו לי (כרגע בתהליכי החלפה), סטיק אחד פשוט סרב לרוץ ב 275 (וגם בתדרים נמוכים יותר, עד ל 250 מגהרץ), על תזמוני "סטוק" של 2.5-3-3-7, במתח של 2.7.

Memtest הראתה תמונה מאוד אופטימית, במשך 15 מחזורים שלמים.

בחלונות, לעומת זאת, תמונת המצב היתה עגומה למדי... תוך פחות מ 15 דקות של Prime (בדיקת Blend), התקבלה קריסה ואפילו מסך כחול. מחזור שלם ב 3DMARK 2K5 גם לא הושלם בהצלחה.

הסטיק הסכים לתפקד בצורה מתקבלת על הדעת אך ורק במתן מתח אסטרונומי (עבור ה TCCDz) של 3.3-3.4 וולט. זה לא אמור להיות כך, מאחר והסטיק השני והתקין, לא מוכן לסבול מתח גבוה, משמע, לא ניתן להרים מערכת מהירה ויציבה. :nixweiss:

הסטיק השני, כיכב ללא שום בעיה במתח של 2.7 וולט, עם אותם התזמונים בדיוק ואותם המבחנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים