פורסם 2005 באפריל 1020 שנים יש לי את המודם הישן של הכבלים אלקאטל או איך שלא קוראים לו.אני מחובר 1.5 מגה, השאלה שלי היא, עם ניתן לשנות את ההגדרות של המודם כך שהאפלוד שלי יהיה יותר גבוה?
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים אלקטל ייצרו מודמים ל-ADSL ולא לכבליםבכל מקרה אין שום דרך לעקוף את ההגבלה של בזק על האפלוד
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר אלקטל ייצרו מודמים ל-ADSL ולא לכבליםבכל מקרה אין שום דרך לעקוף את ההגבלה של בזק על האפלודאוקי... ובכבלים מודם אמביט.?
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים (סתם משהו שלמדתי לפני כמה ימים)מסתבר שבמודמים של הכבלים, כחלק מהסטנדרד (DOCSYS) אסור שלמשתמש הקצה תהיה אפשרות לשנות משהו בקונפיגורציית המודם.כל הקונפיגורציה נעשית דרך מרכזיית הכבלים.למרות זאת, יש מודמים (למשל ה- 5200 של מוטורולה) שיש דרך לעקוף את זה (היא די מסובכת), ויש בעולם לא מעט אנשים שהגדילו לעצמם את ה- bandwidth ע"י זה שהם שינו את הגדרות המודם. (מיותר לציין שחברות לא ממש ישמחו אם הם יגלו שמישהו עשה דבר כזה)
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר (סתם משהו שלמדתי לפני כמה ימים)מסתבר שבמודמים של הכבלים, כחלק מהסטנדרד (DOCSYS) אסור שלמשתמש הקצה תהיה אפשרות לשנות משהו בקונפיגורציית המודם.כל הקונפיגורציה נעשית דרך מרכזיית הכבלים.למרות זאת, יש מודמים (למשל ה- 5200 של מוטורולה) שיש דרך לעקוף את זה (היא די מסובכת), ויש בעולם לא מעט אנשים שהגדילו לעצמם את ה- bandwidth ע"י זה שהם שינו את הגדרות המודם. (מיותר לציין שחברות לא ממש ישמחו אם הם יגלו שמישהו עשה דבר כזה)אפשר קצת יותר פרטים?
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים אפשר קצת יותר פרטים?אתם חודרים למקומות אסורים... אל תתפלאו אם יבוא לכאן מנהל עצבני.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים אסורים?אני לא זוכר שחתמתי על משהו שאומר שאסור לי לשחק עם המודם. (ולא, לא ניסיתי לעשות את זה בעצמי)בכל מקרה, הנה הכתבה שקראתי ב- TheRegister
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים גם לא חתמת על זה שאסור לך לרצוחמה לעשות, לפרוץ את ההגבלה של הספק היא פעולה לא חוקית
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים כדי שזו תהיה פעולה לא חוקית אתה צריך שיהיה חוק שאוסר את זה. (הגיוני, לא?)נגד רצח יש חוק.יש מדינות שיש בהן חוק למשל נגד פריצת אמצעי אבטחה (כמו חוק ה- anti circumvention בארה"ב) דבר שעלול היה לתפוס במקרה הזה, אבל החוק הזה לא קיים בארץ.לכן ברור שאין כאן שום דבר פלילי.הדבר היחיד שהיה יכול למנוע ממך את זה זה אם היית מתחייב בפני חברת הכבלים שלך שלא תתעסק עם המודם.אני מניח שהסיבה היחידה שלא צריך להתחייב על זה, היא שהם לא חשבו שמישהו ינסה את זה.
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים אם אני לא טועה- המודם לא שייך לך בכללהוא בהשאלהולכן זה השחטת רכוש אם אתה משנה אותוכשמשהו לא שלך אתה צריך רשות לשנות אותו....רועי
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים נראה לי שכבר לגמרי סטינו מהנושא, אבל אם אתה מתעקש -א. זה תלוי בהסכם שלך עם הכבלים (אפשר לבחור אם רוצים לקנות מודם או לקבל בהשאלה)ב. לקרוא להחלפת firmware 'השחתת רכוש' זה קצת (הרבה) הגזמה.ג. ספק השירות לא נתן לך את המודם כי הוא נחמד, אלא במסגרת הסכם (שעליו אתה כן אמור להיות חתום). אם בהסכם כתוב שאסור לך להתעסק עם המודם, אז אסור, ונגמר הסיפור. אם לא - אין דבר (חוקי) שמונע ממך לעשות את זה.(עריכה)טוב, בדקתי את ההחוזה עם הכבלים-ציוד שמושאל בפיקדון - אסור לך להשתמש בו שלא לפי מדריך ההפעלה (ולהתעסק עם המודם זה בהחלט נכלל ב"לא לפי מדריך ההפעלה"), וזאת הפרה יסודית של החוזה.לגבי ציוד שמושכר, או נמכר ללקוח זה לא תופס, ולגבי זה אמור להיות הסכם נפרד.
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים מחבר אם אני לא טועה- המודם לא שייך לך בכלל הוא בהשאלה ולכן זה השחטת רכוש אם אתה משנה אותו כשמשהו לא שלך אתה צריך רשות לשנות אותו.... רועי המודם שלי קניתי אותו עוד ב 2001 ניראה לי... עוד שאלה: אפשר לשדרג איכשהוא את התפריט הגדרות של המודם? : כי אצלי הוא ממש אנטיקה. :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.