עבור לתוכן

נגן MP3 (רציני) בסביבות ה- 1000 עד ה- 1500 ש''ח.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מעוניין שהנגן יהיה קטן, וקל. אני מעוניין שגם העוצמה המקסימלית יותר חזקה מהסביבה והאיכות תהיה גבוהה.

אם האוזניות שבאות איתו טובות - סבבה, אם לא, לא נורא. חשוב מסך - ושיהיה זוהר.

אני מעוניין בזמן סוללה ארוך ובזמן טעינה קצר כמה שיותר.

עכשיו, הוא ישומש בעיקר לספורט (בעיקר ריצות, וגם מכשירים, בחדר כושר ולפעמים גם בחוץ), וגם לטיולים.

מהנ''ל ניתן להפיק כמה שאלות:

- האם שווה לי ללכת על נגן Flash במקום, וגם ככה להקטין את התקציב שלי? (מה היתרונות של זיכרון על הארדיסק?)

- על איזה דגם, חברה כדאי לי ללכת?

תודה רבה מראש. :hi:

פורסם

שכח מנגן מבוסס HD.

חבל על הכסף כי הוא 99 אחוז נהרס.

תקנה פלאש.

המלצה (מה שיש לי) : CREATIVE MUVO SPORT C100 זה מכשיר עם 256 מגה שיכול עם כרטיס SD לקבל עוד ג'יגה.

האיכות מעולה כמובן, כולל סטופר וכל מיני (רדיו שאפל עניינים) הוא לא נהרס מגשם והאוזניות מיוחדות לספורט.

המכשיר עם כרטיס ג'יגה יעלה בסביבות ה1100 ש"ח. יוצא לך קריאטיב ספורט עם 1256 מגה.

18 שעות על AAA אחד...

חסרון אחד הוא שהווליום לא הכי הכי גבוה... סבבה כזה אבל יש יותר גבוהים

פורסם

היתרון של זכרון מול הארד דיסק הוא בעיקר בגודל הקטן יותר, והעמידות שלו בפני זעזועים (שניהם מכיוון שאין חלקים זזים). החסרונות שלו הם הנפח הקטן יחסית לדיסק (הנגנים מגיעים לרוב עד 1GB זכרון במחיר סביר) והעלות (דיסק הרבה יותר זול).

לגבי הצרכים שלך נראה כי באמת עדיף ללכת על נגן FLASH, יש מספר אפשרויות, ה CREATIVE MUVO, ה RIO FORGE, ה XUKE MP500/600, ה SANDISK DAP, ה IAUDIO U2 (יש גם IRIVER אבל הם ממש יקרים יחסית). חלק מהנגנים כמו ה MUVO וה FORGE מגיעים עם אפשרות הרחבת זכרון ע"י כרטיסי SD. עם תעשה חיפוש בפורום תראה ביקורות על חלק מהדגמים הנ"ל (ובגוגל תמצא על האחרים).

פורסם

אני הייתי הולך על הRio Cali שהוא אותו דבר כמו הForge רק שהForge יענו "חדש" יותר...תכלס רק שינו תעיצוב בקטנה, הוסיפו סטופר, ועשו את ה"שילדה" של הנגן קשיחה יותר (לא שבCALI היא לא קשיחה...). הCALI יותר זול מהFORGE ולדעתי יותר משתלם (אני גם יותר אוהב תעיצוב שלו מהFORGE).

כל מקרה, יום שני אני מקבל אותו אז אני יוכל לומר לך בדיוק איך הנגן. אם אתה מעוניין צור קשר - 111754088.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

אין לי מושג על מה ללכת.

- שקלתי כבר את הקאלי אבל הפורג' כבר יותר טוב.

- ה- Xuke נראה מצוין במיוחד בעוצמה אבל אפשר לטעון אותו רק דרך USB... אין איזה מתאם?

- מצד שני נגנים עם כרטיסי הרחבה יהיו נהדרים. ה- Creative Muvo נשמע מצוין, באמת.

בוא נגיד את זה ככה:

אני לא כ''כ מעוניין ברדיו, או סטופר.

רק האיכות, העוצמה ויחס של חיי סוללה\טוענה חשובים לי.

מצמצם\מחדד את הרשימה?

תודה מראש. :)

פורסם

תודה לכם.

אין לי מושג על מה ללכת.

- שקלתי כבר את הקאלי אבל הפורג' כבר יותר טוב.

- ה- Xuke נראה מצוין במיוחד בעוצמה אבל אפשר לטעון אותו רק דרך USB... אין איזה מתאם?

- מצד שני נגנים עם כרטיסי הרחבה יהיו נהדרים. ה- Creative Muvo נשמע מצוין, באמת.

בוא נגיד את זה ככה:

אני לא כ''כ מעוניין ברדיו, או סטופר.

רק האיכות, העוצמה ויחס של חיי סוללה\טוענה חשובים לי.

מצמצם\מחדד את הרשימה?

תודה מראש. :)

CREATIVE נחשבים למובילים בתחום, אבל לא ראיתי איזה דירוג של איכות השמע (רק ב CNET ציינו שה SANDISK באיכות ירודה), מה שכן, אם אני זוכר את ה SPECS של ה XUKE יש לו עוצמה חזקה של 24MV לאוזניה. כבר נאמר פה מאה פעם שיש מטעם USB לחשמל רגיל, ככה שזה לא כזו בעיה. לגבי חיי סוללה תנסה להריץ חיפוש (ב CNET אולי), לגבי הפרטים האלו (אם כי לנגני FLASH לרוב יש חיים די ארוכים).

פורסם

לך על Creative MuVo Micro N200 עם נפח של אחד ג'יגה או 512 מגה (לא צריך יותר מזה בשביל ספורט). אופציות נוספות הן Creative MuVo TX FM וה-XUKE (ההטענה היא גם דרך ה-USB ולא רק).

http://reviews.cnet.com/Creative_MuVo_Micro_N200_1GB_Black/4505-6490_7-31212090.html

נ.ב. עכשיו ששמתי לב אני רואה שאתה רוצה מסך זוהר ולכן יש גם את ה-JetAudio iAudio U2.

http://reviews.cnet.com/4505-6490_7-31129769.html?tag=also

פורסם
  • מחבר

תודה לכם!

שאלות:

ל- Creative Muvo יש הטענה גם דרך USB וגם דרך התקע?

יש לו מסך זוהר?

האוזניות שבאות איתו טובות?

יש לו אפשרות לכרטיסי הרחבה?

מה לגבי גודל ומשקל?

אני מבין אז שהעוצמה והאיכות הן בסדר וכך גם חיי הסוללה.

תודה מראש!

פורסם

לפי הדרישות שלך ובעיקר שיגיע עם הaccesories שמתאימים לריצה יש 2 אופציות

IAUDIO U2

MPIO FG100

הנה דוגמא

http://reviews.cnet.com/4504-6495_7-0.html?tag=pageNav&orderby=-7eRating&qt=&cdi=5502846&id=31129769&id=31236411&tag=txt

ועוד אחת

http://www.mpio.com/

הFG100 מגיע עם רצועת נשיאה לזרוע. מתאים בול לריצות

תנסה בהנדי תא או תעשה חיפוש ברשת

פורסם

היום הגיע לי הRio Cali ובמילה אחת - מ-ד-ה-י-ם הנגן הזה...הבעיה שאם אתה קונה אותו בארץ הוא יקררר.

אם אתה רוצה עוד פרטים דבר איתי.

פורסם

היום הגיע לי הRio Cali ובמילה אחת - מ-ד-ה-י-ם הנגן הזה...הבעיה שאם אתה קונה אותו בארץ הוא יקררר.

אם אתה רוצה עוד פרטים דבר איתי.

תמיד אפשר לכתוב בקצרה כמה מילים על הנגן פה, כדי שאנשים אחרים יוכלו להתרשם בזמן הקניה..

פורסם

השאלה איפה אתה רוב הזמן מתאמן בחדר כושר או בחוץ?

פורסם

נתחיל מזה שהנגן נראה מעולה...וגם איכות הסאונד שלו טובה מאוד.

עכשיו בשבילי (חדר כושר + ריצות בחוץ) הוא ממש מושלם. גם כי מצד אחד יש לו את הרצועה ליד (רצועה נוחה מאוד שהנגן יושב עליה כמו שצריך, אין מצב שהוא נופל) והאוזניות שמתלבשות על האוזן כדי שהן לו יוכלו ליפול באמצע ריצה, וגם מצד שני לח"כ כי יש לו סטופר.

הוא צריך רק בטריה אחת שמחזיקה יחסית הרבה זמן, והבעיה היחידה זה שהחיבור שלו למחשב זה בUSB ולא בUSB 2.0 ככה שכשמעבירים בפעם הראשונה את כל השירים זה לוקח כ5 דקות ולא כמה שניות אם זה היה בUSB 2.0.

אם למישהו יש שאלות ספציפיות אשמח לענות.

פורסם

קח את הCALI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים